Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Sny skutečností na jeden klik: Pořiďte si domů 3D tiskárnu, nyní o 73 % levněji

PR článek
Život s 3D tiskárnou je návykový. Začíná to různými pokusy, ale brzy se zamilujete do představy, že už nemusíte pro každou hloupost chodit do krámu, ale prostě si ji vytisknout dle obrazu svého. Může jít přitom o předměty zájmové, jako různé sošky a umělecké předměty, nebo ryze praktické.

Samozřejmě bývá většinou strašákem cena těchto tiskáren, a proto se vyplatí vždy vyčkat na nějakou slevovou akci. Jednu takovou nyní naleznete v internetovém obchodě TomTop, který snížil ceny o více než polovinu pro dva modely. Své sklady navíc má poblíž českých hranic v Německu, odkud cesta před práh vašich dveří trvá pouze 4-6 dní. Kam se hrabou objednávky z dalekého východu. 

První tiskárnu Anycubic I3 MEGA 3D naleznete zlevněnou o 64 % z původního ceny. Je vyzbrojena vlastní rozvinutou deskou Trigorilla, jejíž výhodou je podpora množství ovladačů či inteligentní paměť, kterou využijete, když dojde k přerušení tisku. Po zapnutí tiskárny bude pokračovat tam, kde skončila. Její praktické rozměry 210 * 210 * 205 mm umožňují její skladnost i v malých prostorech či panelákovém bytě. Ovládání pak v pohodě obstará 3,5 palcový dotykový displej s jednoduchým uživatelským rozhraním.

Druhou tiskárnou nabízenou v obchodě TomTop je nízkonákladová Anet A8 v -73% slevě. Luxus. I přes nízkou pořizovací cenu ji doporučují recenze po celém světě a hodí se zejména pro nezkušené, kteří dbají na kvalitu za nebolestnou cenu. Tato 3D tiskárna potěší svého majitele LCD displejem, podporou SD karet a offline tisku a dalšími vychytávkami. Vzhledem k jejímu vstřícnému a intuitivnímu ovládání je vhodná i pro naprosté a tiskem nepolíbené začátečníky, kteří si ještě tolik nevěří. 

  • Anet A8 pořídíte nyní v 73% slevě v internetovém obchodě TomTop

Na 3D tiskárnách je krásné to, že si vytisknete vychytávky, které byste v žádném kamenném či internetovém obchodě nenašly. Vašimi pány nejsou designéři velkoobchodů, ale lidé se stejnými potřebami jako vy. Na internetu naleznete nepřeberné množství výtvorů, které si stačí jen stáhnout a vytisknout. Rázem protipirátská reklama z dob videokazetových, že byste auto nestáhli z netu, postrává význam, že? 

Typickým příkladem jsou různé držáky, ať už na stůl pro sluchátkový headset, do kuchyně na utěrky nebo na toaletu pro praktický držák na papír, který poslouží jako odkladný prostor pro telefon nebo osvěžovač. Zapomeňte na Ikeu, jakýkoliv držák nebo kousek nábytku si vytisknete doma. Nakrmíte i svého sběratelského ducha, kdy si jakoukoliv postavičku můžete vytisknout v jakékoliv její epické póze. 

Budete mít navíc až do konce života vystaráno s dárky pro své kamarády a blízké. Nejvíce oceňovanými dary přeci bývají ty osobní, vyrobené s myšlenkou dotyčnému přímo na míru. Nekonečná knihovna komunitních projektů pro 3D tiskárny je pro takové příležitosti přímo bezednou studnicí nápadů. Vykašlete se třeba na nudné rámečky pro fotografie a překvapte svou polovičku svým vlastním. 

Stačí pár projektů a zamilujete se do světa 3D tisku. Vaše poličky se budou honosit figurkami filmových a herních postaviček, stěny budou ověšeny praktickými vychytávkami a budete usínat v myšlenkách, co si stáhnete a vytisknete zítra. Dopřejte si tyto hezké sny a omrkněte aktuální slevovou nabídku buďto pro Anycubic I3 MEGA 3D nebo výrazně levnější Anet A8