Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Udržujte si přehled o poměru svaloviny a tuků v těle s chytrou váhou od Xiaomi

PR článek
Léto je plné předsevzetí a hubnutí do plavek, jenže bez správného zařízení všichni jen improvizujeme a doufáme, že jsme na správné cestě. Nedoufejte, buďte. Xiaomi se letos vrátilo se svojí populární chytrou váhou ve druhé verzi, a samo zhublo na ceně.

Hubněte chytře s Xiaomi Mi Smart Scale 2

Každý den nám všichni odborníci vmetávají do hlavy, že číslo na váze je mystifikace a jen obyčejné číslo, které ve skutečnosti nic neznamená. Že nás má zajímat, kolik jsme shodili tuků a nabrali svaloviny. Jenže jak se takové údaje dozvědět? No z obyčejné váhy rozhodně ne. Pořiďte si odborníka přímo domů, integrovaného v chytré váze Xiaomi Mi Smart Scale. Na trhu se tento populární kousek vrací už s druhou verzí, přesnější, pevnější a vybavenější.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 používáte jako klasickou obyčejnou váhu, ale výsledky jsou od ní jako od profesionála. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout aplikaci Mi Fit App, a pokaždé, kdy na váhu stoupnete, se všechny klíčové údaje promítnou do vašeho profilu v aplikaci, kde si tak můžete udržovat přehled o svém hubnoucím či nabíracím procese. Ušetříte si tak i zdlouhavé vypisování hodnot na papír. Všechno máte hezky v grafech, srozumitelně a okamžitě. Paráda!

Zpříjemněte si cvičení s bezdrátovými sluchátky Xiaomi Redmi Airdots

Co by to bylo za hubnutí, kdybyste si nemohli své cvičení zpříjemnit poslechem hudby? Ale co by to bylo za příjemný poslech hudby, když by se vám přes prsa tetelil kabel? Už je čas, sáhněte po bezdrátových. Měli byste se ovšem ohlížet na správnou a ověřenou značku, která by na trh neposlala křáp. Xiaomi je zárukou kvality za bezvadnou cenu, která si nehraje na noblesu, ale přesto přednese luxus.

Vybaveny jsou bezdrátovou technologií Bluetooth 5.0, která vám dopřeje ničím nerušený poslech až na 10 metrů od zvukového zdroje. V klidu si tedy můžete vstát od stolu, aniž byste riskovali, že svýma ušima pošlete svůj mobilní telefon nebo dokonce notebook vstříc pozdravu podlaze.

A jelikož se píše rok 2019 a už nás nebaví neustále nabíjet každou prkotinu, pak vás jistě potěší, že tato sluchátka disponují vlastní powerbankou ukrytou přímo v krabičce, do které pecky schováváte. Na jedno nabití vám vydrží až 4 hodiny, a po každém uklizení si vyzobou ze svého úkrytu až dalších 8 hodin hraní. Výhodou tohoto rozdělení také je, že krabičku můžete pohodlně nabíjet, zatímco nerušeně posloucháte. 

Nebo zůstaňte doma, ale neleňte a kuťte s 3D tiskárnou Creality Ender-3

A pokud náhodou raději zůstáváte doma a kutíte jednu věc za druhou, pak vás jistě neminul fenomén 3D tisku. Možná si dokonce přejete na tuto vlnu také naskočit, a nedivíme se vám. Vyhledáte-li si pak nejvhodnější 3D tiskárnu pro začátečníky, prakticky bez výjimky narazíte v každém článku na doporučení Creality Ender-3. Není divu. Tento kousek kombinuje nadprůměrnou velikost tiskové plochy s maximální přesností, rychlostí a výdrží. Vytisknete si na ni prakticky cokoliv, po čem vaše srdce touží, ať už plesá po hračičkách nebo užitečných pomůckách.

Její cena je vzhledem k poměru ceny ku kvalitě naprosto směšná, vezmeme-li také v úvahu dopravu zdarma do České republiky. Samozřejmostí je kompatibilita s nejrozšířenějšími tiskovými materiály, jako PLA, ABS, Nylon, PETG, dřevo, PVA, HIPS a další. Stačí jen stáhnout kýžený projekt z libovolného kouta internetu a zázrak je na světě dříve, než byste stihli pro takový kousek vůbec dojet do obchodu. Nač kupovat to, co si můžete vytisknout sami doma na jedno kliknutí?