Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Ušetřete na paměťovkách: Pořiďte si vysokorychlostní Samsung EVO v 50% slevě

PR článek
Na paměťových kartách jsme v dnešní době prakticky závislí. Většina elektroniky na ně spoléhá, a mnohdy tak ani nebere v potaz velikost vlastního úložiště. Kolikrát je paměťová karta prvním příslušenstvím, po kterém se ohlížíme, když si pořídíme novou hračku. Tak na nich ušetřete. Víme, kde sehnat paměťové karty levně.

Shánět levné paměťové karty na internetu je trochu oříšek. Největší chybou je jejich shánění po různých bazarech, kde nejenže už mají něco za sebou a mohou vypovědět službu předčasně, ale také neznáme jejich původ. Zfalšovat paměťové karty je totiž snadné, a možná dotyčný tu svojí prodává právě proto, že se jedná o jednu takovou.

Když na těchto bazarových portálech takto tvrdě narazíte, můžete se se svými penězi rovnou rozloučit. Správci těchto portálu se od transakcí většinou distancují a nanejvýš pokárají prodávajícího banem. Vy však zůstanete nadále škodní. Je tedy nějaká možnost, jak nakoupit po internetu paměťové karty levně a zároveň neplatit u tuzemských obchodů jejich mastné přirážky? Ano, je.

Internetový portál Ebay je rovněž platformou, která spojuje prodávajícího s kupujícím, ale na rozdíl od tuzemských platforem nabízí garanci vrácení peněz v případě potíží se zbožím. Každý prodávající navíc má dlouhou historii na platformě s tisíci až desítkami tisíc hodnocení, které svědčí o jeho důvěryhodnosti.

Poukážeme přímo na jednu zajímavou nabídku splňující výše uvedená kritéria, ve které seženete vysoce kvalitní paměťové karty značky Samsung s vysokorychlostní certifikací Class10 za téměř polovinu ceny oproti českým obchodům. Ve verzi o 128GB ji seženete za bezkonkurenčních 446 Kč s dopravou zdarma. Podstatný rozdíl, zvlášť když vezmeme v potaz, že u nás si obchodníci kolikrát účtují stokorunu jen za dopravu.