Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Ušetřete za zubaře a čistěte si zuby správně s elektrickým kartáčkem od Xiaomi

PR článek
Blíží se vánoční svátky, a s nimi přichází první nadílky pořádných slev. Vyhněte se starostem s hledáním dárků na poslední chvíli. Mačkání v davech je přežitek, dnes je výhodnější nakupovat po internetu a najít si tu nejlepší možnou nabídku. O dvě takové se s vámi podělíme.

Říjen je ideálním měsícem pro nákup elektroniky či jiného zboží ze zahraničí. Ušetříte desítky procent z původní ceny a vyhnete se davovému šílenství, které už brzy propukne. Vy jen kliknete a za pár týdnů vyzvednete cobydup na nejbližší poště v době, kdy ještě přepážky stíhají.

Máme pro vás hned dva univerzálními tipy pro dárky, které můžete nadělit prakticky každému. Od těch malých školáků po známé v pokročilém věku. Oba dárky naleznete na celosvětově uznávaném internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.

#1 Elektrický zubní kartáček Xiaomi Mijia T300

S čištěním zubů jsme všichni obeznámení. Své ruce a čelist zaměstnáváme ráno i večer. Při samotném čistění bychom pak měli myslet na zásady zubní hygieny, abychom se každému zubu věnovali dostatečně dlouho a vedli správné tahy. Často, ne-li vždy, pak takové čištění odflákneme a jdeme spát s pocitem, že to stačí. Ale takové zanedbávání nás brzy dožene k zubaři, který nás připraví o část úspor. Jde to ale i jinak.

Elektrické zubní kartáčky jsou dnes již velmi pokročilé a disponují chytrými funkcemi, které vás samy upozorní na to, abyste přesunuli svoji ruku k dalšímu tesáku. Navíc při samotném čistění stačí kartáček jen držet rukou v ústech a věnovat se tak čemukoliv jinému, aniž byste kvedlali předloktím. Po vypláchnutí pak máte jistotu, že jste pro své zuby udělali maximum.

Připravte zubaře o kšeft a nadělte sobě nebo svým známým chytrý zubní kartáček Xiaomi Mijia T300, který nyní naleznete v internetovém obchodě Ebay ve 30% slevě.

#2 Bezdrátová sluchátka TWS-M1

Bezdrátová sluchátka se teprve letos úspěšně dobývají do uší posluchačů. Spousta z nás na tento trend ještě ani nestihla zareagovat a držíme se zuby, nehty svých kabelů. Z bezdrátové technologie máme respekt a skepsi, která nás drží zpátky. Letošní Vánoce jsou tedy ideální příležitostí, jak si bezdrátová sluchátka konečně osvojit nebo alespoň ozkoušet.

Ideálním krokem je tedy hledat vhodný kousek s úctyhodným poměrem ceny ku kvalitě, což senzačně splňují právě sluchátka TWS-M1, která vyjdou zhruba na 190 Kč, ale přinesou pořádnou porci zábavy a kvalitního poslechu. Na jedno nabití vydrží okolo 2 hodin, avšak v samotném pouzdru se schovává dostatek šťávy na další 3 dobití, ze kterých si sluchátka ucucnou při každém zandání. V součtu tak vydrží až 8 hodin v provozu. Výhodou také je, že pouzdro můžete dobíjet, zatímco posloucháte.

Nadělte sobě nebo svým blízkým bezdrátová sluchátka TWS-M1, která nyní naleznete na internetovém obchodě Ebay za senzačních 190 Kč.