Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výprodej MicroSD karet od Samsungu. Ulovte svou za senzační cenu

PR článek
Paměťové karty jsou dnes povinnou výbavou všech obyvatelů 21. století. V každém našem zařízení potřebujeme takovou, která by byla rychlá, spolehlivá a vysokokapacitní. Zároveň aby ale stála pár kaček. Víme kde.

Nezbytnou součástí výbavy snad každého člověka je paměťová karta, jenže čert aby se v tak hutné nabídce vyznal. Jistě tedy oceníte akční nabídku MicroSD karet od renomované společnosti Samsung z řady EVO Plus. Řada EVO Plus znamená, že microSD karta disponuje maximální rychlostí 100 MB/s při čtení, tak 90 MB/s při zapisování, která rychle schroustá i natáčení 4k videa. 

MicroSD karta je standardně kompatibilní se všemi zařízeními podporujícími microSD karty a díky adaptéru, který je součástí balení, ji můžete využít i ve všech zařízeních pro SD karty. Při natáčení 4K videa mizí volné místo na kartě rychlostí blesku, ale s touto EVO Plus se nemáte čeho bát. Dá vám k dispozici bohatě dostačujících 128 GB volného místa, což v průměru stačí až na 6 hodin 4k UHD videa, 15 hodin FullHD videa nebo na cca 27 600 fotografií. 

Mimo velkou kapacitu disponuje EVO Plus i mimořádně velkou 4stupňovou ochranou a 10letou zárukou. Dokáže například vydržet až 72 hodin v mořské vodě, vydrží extrémní teploty i rentgenové záření na letišti nebo ozáření magnetickým polem. 

MicroSD karty Samsung EVO Plus nyní naleznete v internetovém obchodě Ebay za poloviční cenu, než je lze běžně pořídit na českém trhu. Objednávky z Ebay jsou aktuálně jednou z nejbezpečnějších forem internetových nákupů, jelikož každá transakce podléhá záruce vrácení peněz. Máte tak větší jistotu spokojenosti než z neznámých českých či zahraničních obchodů.