Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zachraňte si zdraví a sáhněte po novince Xiaomi Mi Band 4 v exkluzivní slevě

PR článek
Společnost Xiaomi představila tento měsíc svůj nový chytrý náramek, který dostal od výrobců plnou polní do výbavy. Buďte mezi prvními a ušetřete při nákupu za zahajovací cenu pěkných pár stovek.

S chytrými náramky se v poslední době zcela zahltil trh, že je snadné se v nich ztratit. Takovou sázkou na jistotu je vždy společnost Xiaomi, která právě představila dlouho očekávaný náramek Xiaomi Mi Band 4. Oproti svým konkurentům dostal plnou polní výbavy, co se do něj jen vešla. 

Dominantou náramku je oválné tělo s AMOLED displejem o uhlopříčce 0,97″. Xiaomi si také posvítilo na všechny vychytralé výrobce, kteří inkasují na prodeji náhradních silikonových pásků, do které se zařízení vkládá a obvykle vyndává za účelem nabíjení. Tento kousek však nabijete i bez jeho vyndání z pouzdra, díky čemuž se životnost náramku radikálně zvýší. 

Uživatele jistě potěší i velký kapacita baterie, která v novém modelu činí 135 mAh, což dle výrobce vystačí na cca 20 dní plnohodnotného provozu. Mezi vylepšení, které snižují nároky na baterii, je i nová verze Bluetooth 5.0, které poskytne stabilnější připojení i větší dosah.

I když se jedná o fitness náramek, jeho portfolio funkcí dalece přesahuje pouze sportovní účely. Monitorujte s ním svůj zdravotní stav, zlepšení kondice na pravidelných pochůzkách i procházkách a buďte zvědaví, kolik kroků za den skutečně uděláte. Až se večer vrátíte z práce domů, můžete přítelkyni dokázat, že jste měli vážně peprný den a zasloužíte si oddechnout na gauči bez cavyků. 

Nemusíte se bát ani pořádně zapotit či s ním mít nádobí. Náramek je totiž voděodolný dle certifikace IP 67 a zároveň snese tlak až 5ATM, což naznačuje, že ho můžete bez větších obav vzít s sebou do vany či na koupák. Samozřejmostí pak jsou funkce typu ovládání hudebního přehrávače v mobilu, snímání tepové frekvence, režim jízda na kole, režim plavání, monitoring spánku, čtení notifikací nebo ranní budíček.