Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Získejte před MS dres hokejové reprezentace a k tomu 500 Kč zdarma

PR článek
Do začátku Mistrovství světa v hokeji 2019, které se letos koná na Slovensku, ještě pár týdnů zbývá, ale sázková kancelář Tipsport již nyní rozjela masivní reklamní kampaň. Pokud Vás hokej aspoň trochu zajímá, a ještě v Tipsportu nemáte vytvořený účet, tak byste měli zbystřit. Nyní totiž získáte za vytvoření online účtu z počítače nebo mobilu dres české hokejové reprezentace a ještě 500 Kč zdarma jako bonus.

Mistrovství světa v hokeji proběhne letos v Bratislavě a Košicích

Mistrovství světa v hokeji je v Česku každoročně spojeno s obrovským zájmem fanoušků. Zápasy šampionátu vždy sleduje mnoho lidí, kteří jinak hokej sledují minimálně a nezajímá je ani česká Extraliga nebo kanadskoamerická NHL. Letos se dá očekávat zájem fanoušků ještě vyšší, a sice proto, že MS se hraje na sousedním Slovensku. Český tým všechny své zápasy odehraje v Bratislavě na zimním stadiónu Ondreje Nepely. Ten má kapacitu 10 tisíc diváků a všechny zápasy českého výběru jsou již dlouho beznadějně vyprodány. Jednou z mála možností, jak ještě získat vstupenky na české zápasy, je propagační akce Tipsportu o vstupenky na MS.  

Za vytvoření online účtu v Tipsportu dres a 500 Kč zdarma

Oblíbenosti hokejového Mistrovství světa jsou si pochopitelně vědomy i české sázkové kanceláře, které se snaží šampionát využít a přilákat nové zákazníky. Díky konkurenčnímu boji jsou nabídky sázkových společností skutečně lákavé a stojí za zvážení, zda těmto „reklamním trikům“ nepodlehnout, protože jsou výhodné a velmi snadno můžete vydělat.

Dobrým příkladem je aktuální kampaň společnosti Tipsport, která odstartovala před několika dny. Díky této kampani každý nový zákazník Tipsportu získá za vytvoření online účtu 500 Kč na sázení jako bonus a k tomu dres hokejové reprezentace, který se před šampionátem všem fanouškům jistě hodí.

Co je třeba udělat, abyste získali 500 Kč a dres?

  1. Stačí si založit online účet v Tipsportu kliknutím zde. Účet vytvoříte jednoduše z počítače nebo mobilu za pár minut – stačí vyplnit krátký registrační formulář.
  2. Po založení účtu je třeba ověřit totožnost sázejícího, abyste získali plnohodnotné konto. Ověření lze provést jednak na libovolné pobočce Tipsportu a nebo provedením minimálního vkladu (10 Kč) bankovním převodem. Jakmile dojde k ověření účtu, získá hráč bonus 500 Kč na svůj účet.
  3. Pro získání dresu je nutné rovněž provést alespoň minimální vklad (100 Kč) a uzavřít sázky v hodnotě 750 Kč s minimálním kurzem 2,00 (sázky lze uzavírat i postupně). Díky tomu, že za vytvoření účtu každý zákazník získal bonus 500 Kč, není uzavření těchto sázek žádný zásadní problém.

Dresů má Tipsport připraveno v zásobě dostatečné množství (2 500 kusů) a na základě obdobných kampaní v minulosti lze očekávat, že minimálně do začátku šampionátu (10. května 2019) by se na nové zákazníky mělo dostat. Času na získání dresu je tedy dostatek, ale i v tomto případě platí, že je lepší nenechávat vše na poslední chvíli. :-)

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.