Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

6. ročník IT Security Workshop 2012

itsw
Podniková mobilní bezpečnost a bezpečnost datových sítí jsou v centru zájmu letošního ročníku IT Security Workshopu.

Dynamický rozvoj mobilních technologií je příčinou obrovského nárůstu nových mobilních zařízení s různými operačními systémy, což může ve firmách způsobovat zásadní problémy se zachováním bezpečnosti systémů. Je možné se těmto rizikům efektivně bránit? Na tyto a další otázky odpoví ve své přednášce Petr Moláček ze společnosti Ness Technologies, která je jedním z leadrů na českém trhu v této oblasti. Účastníci konference se na IT Security Workshopu dozvědí o novinkách v podnikové mobilní bezpečnosti, správě smartphonů a tabletů.

Také problematika bezpečnosti datových sítí patří mezi velmi atraktivní a žádaná témata. Té se budou přednášející věnovat z různých pohledů, ať už to bude řešení bezpečnosti datových sítí, ověřování bezpečnosti síťových prvků či efektivní datová centra. Ivan Hábovčík ze společnosti APC by Schneider Electric seznámí posluchače s tím, jak dosáhnout snížení nákladů za elektrickou energii, která je jednou z největších položek v ročním účtu za provoz datových center.

Z dalších přednášek jmenujme například problematiku bezpečnosti v době hackerů, chytré řešení pro filtrování českého webu či vícevrstvou ochranu ICT. Fenomén sociálních sítí bude hlavním tématem přednášky o podvodech na Facebooku na území ČR.

Předností konference IT Security Workshop je komplexnost a rozmanitost přístupu k problematice, která je zásadní pro všechny odborníky, kteří ve firmách zajišťují bezpečnost IT systémů.

ITSW se koná 20. března 2012 v Kongresovém centru U hájků v Praze od 8.15 hod.

REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA

Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na www.itsw.cz.

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku 6. ročník IT Security Workshop 2012

Žádné komentáře.