Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple uspíší vydání iPhone 6, 4,7” model koupíte už v létě

4" display je to co uživatel chce a nikdy nebude potřebovat větší ani menší! Neříkal něco podobného Apple při vydání iPhone 4? :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dokonce 3,5" měl být ten nejlepší...
http://www.imore.com/sites/imore.com/files/styles/560w560h/public/images... (nemluvě o tom, že na každý telefon nakreslil Apple jiný rádius :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ten toho už nakecal pane. Co se týče toho displeje, tak říkali, že 16:9 nudle nikdy nepoužijí a zázrak se přeci jen stal. Celkově je tahle firma směšná.....např. vada, kdy vám slunko na fotce zrůžoví je způsobena tím, že držíte zařízení špatně a to není jediný případ :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No mne uz i ty 4" se zdaji vetsi nez akorat. Pro kapsu urcite.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mam 4.3" a na ovladani jednou rukou je to uz asi moc, maximalne akorat .... ale pro vetsinu lidi to bude asi moc. 4.7" uz bude zbytecne velke a 5.5" je nesmysl, podle me jde o nepodlozenou spekulaci. Jen se smeju tem 6.5" kravinam:o) To uz je fakt sila. Myslim, ze iphone je proste smartphone, ne tablet, ne herni konzola .... jako kazde takove zarizeni je to nouzova herni konzola, nouzovy prehravac videi, nouzovy browser a podobne, nikdy to lepsi nebude ... akorat s vetsi uhloprickou to bude i mizerny telefon ... Jsem ochoten verit, ze apple prijde s vetsi uhloprickou (ale patrne stejnym rozlisenim), ale bude to mozna tech 4.3, maximalne 4.7 .... 5.5 je podle me uplna blbost ......

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Každému vyhovuje niečo iné. Ja som prechádzal zo 4" Huawei G300 na 5" THL W8 a zvykol som si veľmi rýchlo. Menší by som už nechcel, ak by som si kupoval nový telefón, mal by medzi 6-6.5". Nenosím ho vo vrecku, takže veľkosť mi nevadí, ale potrebujem byť často na nete, vybavovať emaily a office agendu, používam ho ako GPS navigáciu, a preto mi pripadá 5" ako minimum. Ovládanie jednou rukou tiež ešte zvládam, ale to je už na hrane.
Ale samozrejme, pokiaľ by som používal telefón len na telefonovanie, uplne stačí malý, 3,5-4" telefón. Tak isto na šport (endomondo, runtastic) netreba nič väčšie. Je to podľa mňa o tom, na čo sa používa a je len dobre, že si každý môže vybrať veľkosť telefónu, aká mu najviac vyhovuje.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jasne, ale to jsi docela specificky pripad, ja jsem si treba na tohle koupil 8" tablet. Apple miri na masy a ty spis budou chtit neco do kapsy. Navic apple nechce diverzitu, chce jen jednu platformu. To by pak skoncil jako android, kterych jsou tri prdele modelu, lidi nevi, ktery vybrat a nakonec skonci u neceho, co vlastne puvodne nechteli. Stejny nazor mam i na "otevrenost" andoidu, kdy si kazdy vyrobce muze uzpusobit prostredi podle sebe, kazdy uzivatel taky ...... jenomze v realnem svete tohle vlastne nikdo nepotrebuje, dokonce to ani nikdo nechce, vsichni by radi jednotne prostredi vzdy a vsude, kdyz treba koupi novy model atd. To jim nabizi jenom iphone nebo WP a pochybuju, ze se teto exkluzivity v HW apple vzda a bude delat nove modely pro par (desitek tisic) lidi. Lidi chcou proste novy/nejlepsi iphone a nechcou premyslet, ktery vybrat (uz 5S/5C byla dost bota, ale nastesti jsou ty Ccka takove nokiacke, barevne, takze se hodne lisi, cili to neni takovy problem ve vyberu). Jak rikam, je mozne, ze apple iphone o neco zvetsi, ale nebude to o moc. Problem by bylo nizke rozliseni/jemnost a maji tuny aplikaci optimalizovanych pro jedno rozliseni a tezko rict, jake problemy by jim delalo rozliseni vyssi. Vim, ze se o tom spekulovalo, ze apple to ma dost zadratovane a prechod na retinu byl u 4ky porod a to vetsi u 5ky se taky musely aplikace optimalizovat (tam se zvetsila nastesti jen vyska). Taky WP donedavna podporovaly snad jen jedno rozliseni a u androidu je to jedno, protoze tam vypada kazda aplikace jak kdyz byk chcije:) Ale tohle si apple urcite dovolit nemuze ......
Muj tip je 4.3", max 4.7".

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak už i Apple se zbláznil. A co lidi jako já. Co máme mobil na telefonování, občasné focení a kontrolu emailu. Netrpím hrůzou pokud co pět minut nezkontroluji sociální sítě, email, atd... Klidně ho v pátek po práci zahodím a zapínám až v pondělí. Mě i spoustě jiných stačí cokoliv s displejem 3,5-4" Poslední dobou si všímám, že androidí telefony s 3,5" displejem jsou totálně ořezané křápy s malou pamětí. Nějak se mi začíná vytrácet mobilita těch pádel co se poslední dobou dělají. Podle mě jsou velikosti od 4,3" nahoru na obtíž a stávám se otrokem telefonu, protože musím řešit jak ho přenášet a nepoškodit jej.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.