Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

David Farský ze Soliditet povede také HBI a WLW

David Farský
Praha, 1. prosinec 2011. David Farský, ředitel společnosti Soliditet (dříve Creditinfo), která je předním poskytovatelem finančních, kreditních a marketingových informací o českých a slovenských firmách, bude nově v rámci skupiny Bisnode ČR také zastřešovat společnosti HBI Česká republika a Wer liefert was?.

„Mým cílem je v HBI Česká republika a Wer liefert was? implementovat nové rozvojové plány s primárním zaměřením na poskytované produkty a služby. Spatřuji ideální příležitost vzájemně obohatit a sdílet know-how všech tří společností, což otevírá řadu nových tržních příležitostí,“ říká k nové manažerské výzvě David Farský.

David Farský, vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor Hospodářská politika. V rámci vedlejší specializace se věnoval psychologii a sociologii v řízení. Svou pracovní kariéru odstartoval v roce 1999 ve společnosti Rollpa, zabývající se výrobou a prodejem nábytku. V Rollpě zakládal a spravoval internetový obchod a byl zodpovědný za marketing firmy. Jeho další kroky směřovaly do společnosti NEWTON Media, působící v sektoru služeb a zabývající se prodejem mediálních informací. Věnoval se budování informačních produktových nadstaveb, působil na pozici obchodního konzultanta, produktového manažera, marketingového a později výkonného ředitele firmy. V období 2006 až 2009 jako ředitel společnosti zodpovídal za řízení a chod celé české centrály i dvou poboček - na Slovensku a v Polsku. Podílel se na vytváření strategie rozvoje firmy i jednotlivých projektů. Ve společnosti Soliditet (dříve Creditinfo Czech Republic), je od roku 2009 v pozici ředitele zodpovědný za její strategické směřování a celkové řízení. David Farský se velmi dobře se orientuje v moderních technologiích. Je ženatý a má dvě děti.

 

Více informací poskytne:

Petra Štěpánová
Country PR Manager

Bisnode AB
Direct:  +420 274 000 003
Mobile: +420 606 744 909 
E-mail: petra.stepanova@fcscz.cz
Visiting address: Siemensova 2717/4, City West - Stodůlky, 155 00, Prague 5, Czech Republic
Mailing address: Česká kapitálová informační agentura, a.s., Siemensova 2717/4, City West - Stodůlky, 155 00, Prague 5, Czech Republic

Internet: www.cekia.cz | www.dnbczech.cz  | www.dnbslovak.cz | www.hbi.cz | www.soliditet.cz | www.wlw.cz

 

O Soliditet

Soliditet, s.r.o. (dříve Creditinfo Czech Republic) je součástí nadnárodní skupiny Bisnode AB, která je vedoucím poskytovatelem digitálních obchodních informací v Evropě, přičemž klade významný důraz na lokální zaměření. Soliditet  je již 20 let profesionálem v oblasti poskytování finančních, kreditních a marketingových informací o firmách v České republice i v zahraničí. Pomáhá vytipovat a získat nové zákazníky, lépe komunikovat s těmi stávajícími a aktualizovat o nich informace, chránit proti potenciálně špatným obchodům a pohledávkám. K prestižním produktům Soliditet patří databáze všech firem a institucí ČR a SR Albertina, Systém sledování vazeb – aplikace vizuálně rozkrývající vztahy mezi ekonomickými subjekty, Firemní Lustrátor – on-line aplikace prověřující finanční kondici firem, Registr solventních firem – zahrnující elitu podnikatelského prostředí v ČR, seriózní firmy, které bedlivě střeží své dobré obchodní jméno, Odvětvové srovnávací analýzy – představující nástroj pro vyhodnocování trendů vývoje odvětví, konkurenčního prostředí a mnoho dalších. Více o řešeních s Soliditet naleznete na www.soliditet.cz.

 

O Bisnode AB

Bisnode je vedoucím evropským poskytovatelem digitálních obchodních informací a informací pro podporu rozhodování s důrazem na lokální zaměření. Zaměřuje se na kompletní nabídku on-line služeb pro tržní, kreditní a obchodní informace. Tyto informace pomáhají společnostem ve snižování podnikatelských rizik, zvyšování tržeb a zlepšování obchodních rozhodování. Bisnode byla založena v roce 1989 a v současné době zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců v 17 zemích Evropy. Vlastníky Bisnode jsou společnosti Ratos (70 %) a Bonnier (30 %). 

Filip Marvan

Administrátor serverů a diskových polí pracující pro společnost Aira Group.

více článků, blogů a informací o autorovi