Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pozvánka: Document Management Conference připraví účastníky na nařízení eIDAS

puzzle data
3. ročník oblíbené Document Management Conference se koná 19. dubna 2016 v Konferenčním centru City v Praze 4 a odborníci ze státní správy i praxe se na ní podělí s účastníky o nejaktuálnější informace a výhledy do budoucna.

V popředí zájmu se pochopitelně ocitá eIDAS, tedy nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU), které vejde v platnost už 1. července 2016. Právě této problematice se bude věnovat Ing. Robert Piffl, poradce náměstka ministra vnitra, který provede shrnutí základních principů a časové osy nařízení eIDAS, speciálně zaměřené na dopady v rámci životního cyklu dokumentů.

Klíčové principy vytváření digitální důvěry a praktická doporučení, jak zajistit soulad informačních systémů s nařízením eIDAS představí Ing. Jan Tejchman ze společnosti Sefira.

Evropskou strategii Digital Europe 2020 probere Karl Heinz Mosbach (CEO, ELO Digital Office GmbH), který představí směřování systémů pro správu dokumentů právě s ohledem na tuto strategii.

Na současnou praxi s moderními způsoby zajišťující každodenní administrativní provoz se zaměří např. prezentace Moderní podatelna Petra Marce ze společnosti Canon CZ, dále Správa přijatých faktur společnosti ISIT a nasazení správného DMS probere Antonín Drahovzal ze společnosti Software602.

Atraktivní téma DMS na open source platformě za nízkou cenu s enterprise funkcemi představí Jan Chalas ze společnosti X-center.

Zkušenosti z životního cyklu daňových a účetních dokladů v praxi velké nevládní neziskové organizace, která působí v mnoha zemích světa, budou tématem přednášky Ing. Václava Krále ze společnosti Člověk v tísni.

Document Management Conference se koná 19. dubna 2016 v Kongresovém centru City v Praze 4, Na Strži 65/1702.
REGISTRACE JE JIŽ OTEVŘENA

Podrobný program, spolu s registračním formulářem, představením přednášejících a profily partnerů konference, naleznete na: www.dmcon.cz.