Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Intel si napravuje reputaci po předváděčce Ivy Bridge

Intel Ivy Bridge DX11 demo CES 2012
Když se prezentace DirectX 11 změnila v prezentaci HD videa, došlo uživatelům, že se jim Intel pokusil věšet bulíky na nos. Zástupci firmy se proto chytli za nos vlastní a jali se vše napravit…

O tom, co se stalo, jsme si již ve stručnosti napsali. Intel se chtěl blýsknout funkčností DirectX 11 podpory u procesoru Ivy Bridge. Nepředvedl však samotnou hru, ale jen video a když to po probliknutí přehrávače (VLC Player) prasklo, pokusil se viceprezident Mooly Eden situaci obrátit v nepříliš podařený vtip:

Mezi prvními o této úsměvné události informovali Anandtech a BSN, a tak je poměrně logické, že Intel ve snaze napravit si reputaci oslovil právě tyto dva servery. Jejich zástupcům nabídl možnost vyzkoušet si, že na reálné sestavě je skutečně možné hru spustit, nastavit a s využitím DirectX 11 hrát (plynulost raději hodnotit nebudeme):

K prokázání funkčnosti hardwaru a softwaru to asi stačit bude, ale k napravení reputace - minimálně podle reakcí uživatelů na YouTube - bude třeba trochu víc.

Diskuse ke článku Intel si napravuje reputaci po předváděčce Ivy Bridge

Žádné komentáře.