Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Podívejte se na první fotografie iPhone 6

Iphone 6 Concept
Květnovou zprávu o urychleném vydání šesté generace iPhonu potvrzují první snímky skutečného telefonu. Vypadá to, že Apple udělal vše pro to, aby dostal novinku na pulty ještě v létě…

Snímky pocházející od spolehlivého zdroje z Číny zveřejnil australský web MacFixIt. Potvrzují očekávané proporce telefonu a nepřímo i to, že telefon půjde do obchodů dříve než na předvánoční sezónu. Neoficiální zprávy mluvily o snaze Applu prodat za tento fiskální rok (do konce října) více telefonů, k čemuž by právě 4,7″ varianta šestkového iPhonu měla dopomoci.

Iphone 6 Prvni Snimky 04Iphone 6 Prvni Snimky 03Iphone 6 Prvni Snimky 05

Ze snímků je patrné mírné zaoblení po obvodu displeje, o kterém se mluvilo již v loňském roce. Není ovšem zdaleka tak dramatické, jako nastiňovaly koncepty fanoušků, displej rozhodně není vypouklý.

Iphone 6 Prvni Snimky 01Iphone 6 Prvni Snimky 02

Za povšimnutí stojí prořízlé logo Apple v zadním krytu. MacFixIt, který fotografie přinesl, předpokládá, že tento prvek bude souviset s anténou. Celkový design se nezměnil tak výrazně, jak některé prognózy předpokládaly. I menší změny, ke kterým nakonec došlo, stačily, aby se na fórech rozběhly vášnivé diskuse na téma, zda se Apple inspiroval u HTC One 7 nebo spíš na vlastních iPadech. Co myslíte?


iPhone 4s Galaxy S2 screensize

Jak výrobce v minulosti nastínil, uživatelé iPhonů nemají dostatečně dlouhý palec na to, aby jím mohli pohodlně ovládat smartphony větší než 3,5”. Doufejme tedy, že do každého balení 4,7” iPhonu 6 nezapomene Apple přiložit stimulátor růstu palce.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Podívejte se na první fotografie iPhone 6

Pátek, 13 Červen 2014 - 16:13 | De | Ta poslední věta mě zabila :D Ale jo, je to hodně...

Zobrazit diskusi