Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Oslavte Halloween soutěží! Mezi cenami najdete peníze a kvalitní programy

PR článek
Halloween Easeus
Jste připraveni na Halloween? Nebo alespoň české dušičky? Společnost EaseUS se rozhodla oslavit tento svátek s celým internetem. Stačí pouze vyfotit tématickou fotku a můžete vyhrát ve dvou soutěžních kampaních.

Konec října je celosvětově spojován s anglosaským lidovým svátkem nazývaným Halloween, nebo-li Předvečerem všech svatých. Tento fenomén se rozšířil i do našich končin, kde jde ruku v ruce s českým svátkem dušiček. Jako každý tradiční svátek, se i tento řadí mezi atraktivní příležitosti, jak oživit svoji společnost a jít komunitě malinko naproti. 

Halloween Banner

Přejít na stránku soutěže

Ve dnech 20. – 31. října proběhne soutěž v rámci společnosti EaseUS, které se stačí zúčastnit jedním jednoduchým krokem. V kreativním duchu Halloweenu stačí vyfotit jakoukoliv tematickou fotku, od děsivých výrazů přes upravené fotografie až po zachycené aktivity. Jiné podmínky kladeny nejsou a vše je otevřeno originalitě a kreativitě. Doporučený rozměr fotografie je 292x204 pixelů. 

Takovou fotku stačí poté jen vyvěsit na oficiálních facebookových stránkách společnosti EaseUS a doufat, že v Předvečer všech svatých ozáří svatozář právě vaše dílo.

Vybráno bude náhodně celkem šest výherců, přičemž se soutěží ve dvou kampaních:

  • První kampaň slibuje za poskytnutou fotografii poukázku v hodnotě 30 dolarů, které výherci budou připsány na PayPalový účet. Využití výhry není nijak omezeno, peníze lze využít jakýmkoliv způsobem.
  • Druhá kampaň také slibuje menší finanční poukázku v hodnotě 10 dolarů, které jsou poté dorovnány softwarem z nabídky společnosti, dle výběru výherce.

Čínská společnost EaseUS se specializuje na software pro práci s datovými úložišti. V portfoliu společnosti tedy můžete nalézt produkty pro zálohování, záchranu a přesun dat. Jejich produkty využívají profesionálové po celém světě už 12 let. Mezi hlavní partnery se řadí například Microsoft, NASA, IBM, Hewlett-Packard, Samsung, FedEx a mnoho dalších…

Do soutěže jsou zařazeny následující produkty:

EaseUS Data Recovery Wizard Pro

  • Program pro záchranu důležitých dat po jejich smazání, napadení virem, chybě operačního systému, ztrátě diskových oddílů.

EaseUS Partition Master Pro

  • Program pro dělení disků a správu oddílů, testování vadných sektorů, defragmentace a další.

EaseUS Todo Backup Home

  • Program pro ochranu dat, jejich obnovu a zálohování v rámci oddílů i celých disků.

EaseUS Todo PCTrans Pro

  • Program pro jednoduchý a svižný přenos souborů ze starého počítače do nového.

EaseUS EverySync

  • Jednoduchý program pro synchronizaci složek a jejich obsahu napříč vícero počítači.

EaseUS MobiSaver

  • Záchrana dat, kontaktů, zpráv, fotek a videí z mobilního telefonu (ve verzi pro iPhone i Android).

Easeus Halloween

Každý zmíněný program je možné na oficiálních stránkách samozřejmě stáhnout v bezplatné verzi k ozkoušení.

Soutěž probíhá od 20. října do 31. října. V případě účasti nezapomeňte sledovat Facebookové stránky společnosti, kde bude poslední den vyhlášena šestice výherců. Stejně tak je možné si na těchto stránkách prohlédnout výtvory ostatních snaživců.