Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výsledky soutěže o luxusní 24" monitor EIZO EV2450

V předvánoční soutěži jste u nás soutěžili o ultratenký LCD monitor z řady FlexScan EcoView s rámečkem o síle pouhého 1 mm. Zájem byl obrovský a my nyní známe šťastného výherce!

Ve spolupráci se společností EIZO jsme se vás, naše věrné čtenáře, rozhodli odměnit další luxusní cenou v soutěži. Mezi hlavní přednosti EIZO EV2450 mimo ultratenkého rámečku patří LCD panel o úhlopříčce 23,8 palce s poměrem stran 16:9 a technologií IPS pro vynikající obrazovou kvalitu. Monitor má kontrast 1000:1, jas 250 cd/m² a pozorovací úhel 178°.

Hodnotné ceny v soutěži a výherci:

  1. cenu - EIZO EV2450 získává čtenář Milan Melicherčík! Gratulujeme!

Pomocí funkce Auto-EcoView šetří navíc monitor energii tak, že se jas obrazu automaticky přizpůsobuje svému okolí. Funkce EcoView-Optimizer reguluje jas bílé v závislosti na obsahu obrazu a snižuje tím nejen spotřebu energie, ale též zrakovou únavu uživatele. 

Soutěžní otázky a správné odpovědi:

Nový monitor EIZO EV2450 se nejlépe uplatní:
a) Díky podpoře softwaru ColorNavigator v tiskárnách, DTP studiích a postprodukci
b) Díky jeho EcoViews technologiím a atraktivnímu designu s ultratenkým rámečkem v kancelářích a multimonitorových řešeních
c) Díky Smart technologiím v hráčské oblasti


Sponzorováno:

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi