Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Získejte zdarma software na klonování systémů a disků! Pomůže i před ransomwarem

PR článek
Easeus Todo 7
Začátek léta sice slaví především školáci, ale nemusíte být obdaření vysvědčením, abyste si mohli udělat radost. Máme pro vás tip na získání bezpečnostního softwaru, se kterým si naklonujete disk, systém či partitiony. Nebo si vytvoříte přenosný systém.

EaseUS Todo Backup Software je po omezenou dobu zdarma, a stačí si tak pro něj skočit na oficiální stránky. Vlastní licenci získáte naspod pod záložkou Giveaway, ale pozor! Aktivujte si svůj program dříve, než akce skončí, poté nabývá neplatnosti.

Easeus Todo 1

EaseUS Todo Backup Software je jedním z nejlepších nástrojů, které oceníte při výměně disků, přesunu na systémové SSD nebo zkrátka v době krize, na které jsou obzvláště letní teploty mistři.

Program si navíc poradí i se situacemi, kdy operační systém nenastartuje. S jeho pomocí tak zachráníte ztracená data, která mohou být smazána následkem poškození či uzamčena virovým útokem – kupříkladu ransomwarem WannaCry nebo Petya. Není nic příjemnějšího, než se hackerům vysmát do obličeje a jejich pošetilé výkupné jednoduše obejít.

Easeus Todo 2Easeus Todo 3Easeus Todo 4

EaseUS Todo Backup umožňuje pravidelně zálohovat Windows systém, soubory, Outlook i služby Cloudu, jako OneDrive, Google Drive nebo Dropbox. Ukládat si je můžete automaticky na pevný disk, externí zařízení, FTP server, sdílenou složku v síti, NAS, DVD a podobně.

Využít jej můžete i na klonování disků, pokud vám ten stávající již dosluhuje a potřebujete efektivním způsobem přenést data z jednoho na druhý.

Přechod na SSD a přenosný systém

Plánujete konečně přechod na SSD? Pak se netrapte se zbytečnou instalací operačního systému od píky a nechte si přenést na SSD svůj stávající, bez komplikací, s EaseUS Todo Backup. Stačí skutečně pár kliků a můžete si dopřát zaslouženého upgradu.

Stejnou funkci využijete i k vytvoření přenosného systému Windows, který si můžete nechat naklonovat na svoji flashku a mít své klíčové programy i uživatelské prostředí neustále při sobě, ať už se budete nacházet na kterémkoliv počítači. 

Easeus Todo 1

EaseUS Todo Backup najdete na oficiálních stránkách společnosti, kde je po omezenou dobu zdarma!