Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anička nejen o Linuxu: Seagal používá Ubuntu?

Příjemná změna. Většinou vidíte ve filmech jen Apple.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Cool necool, většinou je to o tom zda červivé jablko nebo okenáři "za sponzorují", produkci, tedy zaplatí za reklamu , pokud nezaplatí tak prostě jejich produkty ve filmu neuvidíte a reklama se dělá nějakému tomu Linuxu. O nic jiného nejde.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Přesně. A Seagal je už takové déčko, že už o product placement v jeho filmech není zájem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neměl by se producent filmu omluvit za urážku vašeho náboženství?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Těžko, jsem ateista. Ale vám by se měl podívat někdo do hlavy, nejspíš by stačil psycholog...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Psychologové nemohou za to, že tomu nerozumíte. Nechte je na pokoji a začněte se učit.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Wow,a lůinuxáci budou tleskat panu umělci Stevenovi :D Samozřejmě si neodpustí přízemní plivání na ostatní. Děkuju Aničce, že nepřestává z uživatelů linuxu dělat totální debily s přízemní zábavou ;)

A jinak jde o prachy akorát linux za top dostal kulový (chytrá to firma)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Já se až divím, kolik PP je ve filmech a seriálech.

Stargete:
-monitory NEC
-notebooky Dell

NCIS:
-monitory Dell
-notebooky Dell

Dexter:
-počítače Apple
-foťáky Nikon a později Olympus
-foťáky padouchů: Canon :D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nehovoriac o tom že vo väčšine filmov a seriálov sú na stoloch Cisco IP telefóny, videohovory sú tiež s logom Cisco a telefónne búdky odkiaľ protagonisti volajú majú AT&T logo.

Person of Interest má notebooky vyzerajúce ako Jabká alebo značku nevidieť. Servery vyzerajú ako Dell podľa čelných panelov ale zase konkrétnu značku nevidieť. Monitory sa mi tiež nepodarilo zistiť ale vyzerajú ako HP. A rozhranie hustého korporátneho firewallu kam sa trebalo hacknúť vyzeralo ako DD-WRT :-) OS na počítačoch je tiež akýsi generický ale funkčný. Celkovo tam asi product placement na IT veci nie je, možno z dôvodov že tam často vystupujú fiktívne spoločnosti, aj keď značne inšpirované reálnymi firmami a udalosťami. Ale inak odhliadnúc od fantastična vecí ktoré sa v tom seriáli dejú ("práve som sa nabúral do Pentagonu") je tam veľa vecí spravených dosť realisticky - na pomery hollywoodu.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

V amickych snimkoch clovek najcastejsie vidi PC Jablko a debil-fon Cernicu. Pravdupovediac ani si nespominam kedy som vo filme videl nieco ine ako Apple a Blackberry.

A Pista je posl. 15 rokov ozaj take Ecko, ze ani Jablko ci Cernica nechcu s nim mat nieco spolocne ... Pista mal dobry cas na konci 80. rokov ked tocil jednoduche a proste kriminalky z prostredia velkomesta, kde hral prosteho clovicka so svojimi prostymi problemami s chopnostami (nehovorim ze je to porovnatelne s Dirty Harry a Clintom, ale porovnatelne je to aspon v tom, ze demetne a infantilne nezavisi na nom zachrana celeho sveta, svetovej ekonomiky, alebo 1/4 kontinentu). Uz zaciatok 90. rokov bol u Pistu zaciatok konca, ked zacal zachranovat cely svet ci uz na Temnom uzemi alebo Aliaske.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Motorolu si v americkych filmoch nepostrehol ? Lebo ja ano (a DOST casto).

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je zajímavá informace. Tím se počet uživatelů Linuxu zvedl minimálně o jedno procento :-).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Všimli jste si, že product placement ve filmech dotáhl k dokonalosti microsoft? Přece už před lety v seriálu star trek voyager, kde se používají výhradně dotykové displeje. Tehdy začala reklamní kampaň na Win8 a metro. :-)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To uz bolo v new generation s Picarodom tocene v 1987-88. Voyager bol neskor v 1995-96.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Chvylku som si myslel ze na linuxe a nakom gnome2 frcia aj v seriali Suits, ale po blizsom preskumani su to macky (a na dell monitoroch) :(

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyt je to prece jasne - product placement Apple i Microsoft plati. Za tu becku Seagala, co dneska muze nepritele maximalne tak zalehnout ovsem nikdo neda ani dolar - a nejenom ze neda ani dolar, ale jeste by producenty zazaloval kdyby se to tam objevilo. Tudiz Apple i Microsoft ze hry - co zbylo? Linux.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Protože tahle bezemoční bečka sádla použila v jenom svém veledílu něčí oblíbený operační systém, je důvod jeho výtvor shlédnout? Vážně? Vážně vážně???

Připadá mi, že když si tenhle pán sám, napíše příběh, sám si to režíruje, produkuje, sám se obsadí do hlavní role, tak se na to asi i sám dívá ne? Ale pozor! On v tom bude hlubší nikým nepochopený záměr. Protože používá Ubuntu, tak v tom bude něco hlubšího :) Každopádně by si to díky tomu zasloužilo pozvánku na nějaký festival. Vary, Berlin, Cannes ...
Jako adekvátní místo vidím promítat Segalovy výplody na záchodcích Novoměstského hrnce smíchu. Jé počkat, není to UBUNTU?! :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Vidim, že linuxáři ze sebe udělají blbce sami skrze Aničku :)
To jí fakt ještě nikdo nezakázal psát ?
Chápu, že v dnešní době platí, že i negativní reklama je reklama, jenže ona se časem šeredně vymstí.
A tahat lidi na DIIT na tyto články ? No lol Vám už opravdu hráblo.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.