Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ATI Catalyst 6.5

potreboval by som poradit sice sa to netyka ATI ale NVIDIE. Problem je ten chcem si zahrat stary dobry Spellcross co je este dosova hra stiahol som sice update na WinXP ale to pomohlo iba ciastocne.
Hra sice nabehne ale ako nahle chcem spustit misiu tak to krachne a jedine podozrenie mam na rozlisenie. akosi to nevie prepat na 640x480. Da sa s tym nieco robit. Vo Win som dal aj chraneny rezim a vsetky serepeticky grafika je ASUS 6600  256Mb a akosi to uz rezim 640x480  ani nema v ponuke.
Alebo nema niekto skusenosti s tou hrou ako to ide rozbehnut, pripadne ci nie je nejaky emulator ktory by vlastne pri nejakom rozlisku emuloval dos mod v okne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkus tu hru spouštět v dosu pod VMWare. Pak by ti měl dokonce fungovat i zvuk. Taky jsem něco slyšel o emulatoru dosu zvaném Dosbox, ale nezkoušel sem ho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Take jeste vyslo nove Multimedia Center 9.14, ovladace pro Remote Wonder 3.04 a dalsi veci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jo DOSbox je celkem dobrej

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že největší novinkou této verze driverů je oficiální podpora TAA pro R9500-RX850.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zkus dosbox+d-fend(to druhy je nastavba kvuly mysi a zvuku a lepsimu nastaveni pac dosbox ti jede jen v prikazovy radce, da se regulovat rychlost hry a dalsi vecicky)

http://forum.bestoldgames.net/viewtopic.php?t=895&sid=36244794474452...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dik vsetkym za radu. Skusim co sa bude dat lebo z tohto stavu som dost hotovy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jee tak ted se asi zeptam hloupe, ale fakt ne to zajima. mam staryho radeona (7500) a nakej ten cas sem neprovadel update ovladacu.... ted se to chtel zkusit ale neni tam starej dobrej control panel, pokud si dobre pamatuju tak posledne co sem stahoval ovladace tak byl vyber mezi cp a ccc, chapu to spravne ze control panel uz zrusili uplne nebo se da sehnat nekde jinde?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to bhe: Zkraje roku jsem o tom v nejakem rozhovoru s Ati cetl a byl na to dotaz. Stary Control Panel byl trpen cely minuly rok zatimco oni tunili Center a az se vyrojila na podzim nova generace X1X tak oznamili ze uz budou vyvijet a venovat se jen driverum s Control Centerem ktery ma sirsi moznosti a skalovatelnost a pristup. S vyhledem na Vistu aj veci ...
Control Panel jsem videl ze byl uveden v neoficialnich tweakovanych verzich Omega. Ostatni tweaker teamy jsem nezkoumal. Osobne na R7500 Control Center 6.4 na sichtovni masine pouzivam a jede. Je to sice pametovy dacan ale da se pouzit. Pokud mas malo ramky a chces mit novy ovladac tak doporucim radeji kombinaci holeho zakladniho ovladace 6-5_xp-2k_dd_32464 + tweakovaci utilitku Ati Tray Tools.
http://www.omegadrivers.net/ati/omega_ati_readme.php

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já mám nainstalovaný CP z ovladačema 5.8 (myslim) a dál už akorát provádím aktualizaci ovladačů (a CP zatím bezproblémově šlapal s každou verzí ovladačů).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Po instalaci windows nainstaluji nejprve staré Catalyst s CP a potom už jen nejnovější driver. Při update znovu instaluji pouze driver. Myslíte, že to může dělat nějaké problémy?
Nero

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

v betaverzi Catalystu 6.5 je CONTROL PANEL!

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1396

rozbalit a pouzit pouze slozku s instalaci Control panelu.
Je to verze 6.5 cp_32996 (10,3MB) je v tom i cestina.
s ostrou verzi Catalystu 6.5 beha dobre!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro zajemce jsem hodil JEN ten Control panel z Catalystu 6.5 na:

http://rapidshare.de/files/21380532/6-5_xp-2k_cp_32996.zip.html

Me funguje bezvadne ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.