Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ATI na CeBIT 2006 nepřijede

Hmmm, tak stav z Invexu, kdy "velcí hráči" odmítají účast z důvodu "stejně všichni všechno už vědí" se rozšiřuje dále do světa. Za pár let nebudou obnobné výstavy vůbec.
Tím nechci porovnávat CeBIT a Invex. CeBIT je povahou někde jinde, ale určitý náznak zde je.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ATI by mohla prijit a ukazat lidem jaka kvalita obrazu u X1900 XTX a Geforce 7900 GTX skutecne je>>>

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

::: R > Už před řadou let se to začalo projevovat v Německu třeba na autosalonech, není to specifikum ICT výstav. Je to pochopitelné - firmy dnes vystavují (řekl bych) z 90% proto, že vystavuje konkurence. Způsobů, jak sdělit zákazníkovi informace o novém zboží je dostatek (dříve tištěná média, dnes elektronická), sami organizátoři výstav často omezují přístup "neodborné veřejnosti" (vysoké ceny vstupenek a pod.), takže pokud se dohodnou vystavující že nebudou vystavovat, organizátor utře. Firmy mohou za ušetřené peníze udělat skvělý mejdan pro novináře a pár významných klientů někde poblíž výstaviště a všichni jsou neskutečně happy.

Nakonec jediní, kdo potřebují masírovat masy veřejnou prezentací jsou dodavatelé "zábavy", kteří potřebují tvořit a udržovat závislost mladé generace na jejich syntetické kultuře (aneb to jsou ti, co vydávají ty stříbrné placky, co jsou tak drahé, že je raději okopírujeme) a pak samozřejmě producenti braku pro třídu profesionálních diváků reality show a pod. Ale na to také asi stačí Horst Fuchs.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.