Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k BenQ GW2765HT - levná sedmadvacítka s 2560×1440 a IPS panelem

No moc se toho člověk nedozvěděl. Recenzi monitoru, jakožto "nejdůležitější" a nejdražší části PC bych si představoval nějak takhle: http://www.cnews.cz/recenze/benq-bl2710pt-nejlepsi-monitor-za-13-000-kc-...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tisíc grafů o ničem. Zlatej Ježek :-) - vím že ten monitor existuje, že je v pohodě a kolik stojí. Nepotřebuji desetistránkovou recenzi s padesáti grafy. To fakt ne, díky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas, cdr a diit beru jako server ktery me upozornuje na novinky v IT a jine veci ktere jinde nevidim, recenzi si pri vaznejsim zajmu najde uz kazdy sam, hlavne ti z nas s dobrou anglictinou. Takze diky za upozorneni, hlavne se mi libi ta zminka o vystupu na sluchatka a vstupu na mikrofon, uzitecna informace - pro me osobne.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Taky se to nejmenuje "Recenze monitoru XY", jen oznameni ze takove neco existuje. Kategorie " Hardware, Novinky, Monitory" vidim u nadpisu. Ne ze bych mel Jezka rad, ale ted do toho ryjete fakt zbytecne. ;)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Hej Benq... hej Benq... hej.... hej Benk....

2560 x 1600

benq pls benk...

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Chlastat takhle po ránu? A v pracovní den? To jsou věci...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ajo, ja bych rekl, ze to neni recenze (ani si na to nehraje), ze to je jen "aktualita" sestavena z datasheetu. Ovsem minusoveho score tveho komentare nechapu, pokud to neni vyjadreni nesouhlasu s tim, ze sis myslel, ze je to recenze. Doufam, ze lide nejsou spokojeni jen s marketingovymi sliby a maji radi recenze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

27" 2560x1440 s IPS panelom (ten samy, co najdete napr. v apple cinema 27") uz vlastnim 2. rokom a stal ma 7500kc vc. cla a DPH a zaruky pixel perfect. Je to korejec s menom Achieva Shimian. Dnes sa predava jeho vylepseny model za podobnu cenu: http://goo.gl/01OaGj
Takze k nam to prislo po 3 rokoch, no to je mi parada.. :)

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

v poslední době nad podobným řešením začínám taky přemýšlet... no, uvidíme... 24" 1920x1200 ťamťung zatím slouží (už tak 6 let) dobře, ale chtělo by to nějakou lehkou změnu... ;-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mozem vrelo doporucit! ;) I ten starsi co vlastnim ma luxusny obraz. Taky Apple si za ten samy panel vo svojej cineme pyta 24k, Dell chcel nejakych 18k a HP tusim 16.5k. Ten moj monitor ma 2 (ne)vyhody, zalezi na poziadavkach uzivatela. Jednou je leskly panel bez akejkolvek vrstvy, takze krasne zive farby, ziadne "zrno", avsak o to vacsi pozor treba davat pred poskodenim panelu. Druha vec, monitor nema OSD menu a neobsahuje prakticky ziadnu vstupnu elektroniku, takze spojenie je iba nativne dual-link DVI, na druhej strane intputlag je maximalne potlaceny a preto je toto IPS oproti inym vhodne i na gaming. Nehovoriac o tom, ze mnohe derivaty s tymto panelom umoznovali OC na 100Hz. :) Kto by mal obavy o absenciu OSD, tak za seba mozem povedat, ze vobec nechyba. Vsetko je v color management v ovladacoch GK a nechyba ani podpora EDID. Knofliky na upravy jasu, kontrastu a pod samozrejme nechybaju. Za tie prachy, toto rozlisenie v podani rychleho IPS, fakt nie je o com. ;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

to OSD nevim, to by mi možná trochu chybělo, i když je fakt že tam se leze jen jednou a víc nic ;-) takže by se bez něj žít dalo....ale ten lesklý panel, to by mě sr.lo ;-)
a jak to je vlastně s tím OC? co jsem se tak v poslední době díval, v jedné diskusi k recenzi na to upozornili, tak to dodatečně vyzkoušel a výsledek byl že to sice přetaktovat jde, ale než aby to reálně bylo např. 90Hz místo 60Hz, tak to vkládá "prázdné" snímky - takže to reálně žádné OC nezvládá....
http://www.anandtech.com/show/7931/qnix-qx2710leddport-review
dole to povídání o OC začíná tím update.....

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.