Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Catalyst 13.2 beta 6

AMD Catalyst logo velké
Po dvou týdnech přicházejí nové bety Catalystů. Nemůžeme vyloučit, že je AMD vydala omylem či předčasně - podstatné však je, že jsou k dispozici na oficiálních stránkách…

Situace asi bude potřebovat menší vysvětlení: V okamžiku psaní této zprávy na tradiční stránce s beta drivery ještě tyto ovladače uvedené nejsou, vlastně nikde na webu AMD není uvedeno, že by Catalyst 13.2 beta 6 vůbec existovaly. Přesto se pod odkazem ke stažení verze „13.2 beta“ objevila již šestková verze.

Neřekneme vám, zda jde o omyl, nebo je vydání plánované a pouze někdo v AMD zapomněl zaktualizovat release notes informující o staré verzi. Z datování (18. 2.) vyplývá jako pravděpodobnější druhá možnost. Podle zpráv webu Softpedia by šestkové bety měly nabídnout výkonnostní zlepšení v titulech Crysis 3, Far Cry 3, Fire Fall, Loadout a Devil May Cry. Odkud tyto informace pocházejí, se již Softpedia nechlubí.

Pokud rádi experimentujete, můžete záhadný ovladač stáhnout přímo z webu AMD:

Pokud by však přímý odkaz nefungoval, najdete link pod druhým tlačítkem „download“ na stránce s WHQL edicí. V případě, že se oficiální release notes v nejbližší době objeví, tento článek o příslušné informace doplníme.


Aktualizováno 20. 2. 2013: AMD doplnila oficiální informace; šestková beta zvyšuje výkon v Hitman Absolution při použití CrossFire, opravuje drobnou chybu s anti-aliasingem v Crysis 3 a řeší poškozené textury v Call of Duty - Black Ops 2.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Catalyst 13.2 beta 6

Středa, 20 Únor 2013 - 09:45 | no-X | Doplněno.
Úterý, 19 Únor 2013 - 16:36 | ZELEZNAK | porad zadne info? kazdopadne to opravuje chybu v...

Zobrazit diskusi