Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ceny pamětí začnou po Novém roce mírně stoupat

A to ještě kdyby stavění nových PC nebrzdil nedostatek procesorů a grafik ... jestli se dostupnost v 1Q/2021 zlepší, tak poptávka po pamětech prudce vzroste.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo to je celkem logické. Moc lidí si nebude kupovat paměti jen tak dopředu. Na druhou stranu by zase po vánocích mohl zapůsobit opačný efekt, kdy lidi obecně nenakupují tolik jako před vánoci a prostě by čekali až na jaro či léto..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tenhle efekt uz moc nefunguje. I v Evrope je komunita lidi vyznavajicich cinsky Novy rok, vetsi a i v Asii narostla kupni sila, tudiz akorat vyrobci trochu oseknou dodavky do Evropy a prenesou je na mesic na Cinu.
Navic, ze by pameti byly teda nejak levne, to teda nejsou. Mozna tak distributorske ceny, ale do idealu v koncovych cenach to teda ma daleko.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

já jsem ta vyjímka asi, protože jsem kupoval nové vše co je normálně sehnatelné a není předražené, tzn. vše kromě Ryzena 5xxx a grafické karty. Jistí to na přechodnou dobu levný Ryzen 2 a RX580 po těžbě. Paměti teda 2x16 3733Mhz dual ranky. Ale jinak souhlasím, ne každý jde na to jako já tzn. až začnou být grafiky a Ryzeny zase dostupné, lidé k tomu asi budou chtít i paměti

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Duben 2018
2 x 8 GB G.Skill FlareX 3200 MHz
cca 6400 Kč.
Takže současné ceny jsou furt lahoda

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

tak ceny se uz u neceho pohly nahoru diky Vanocum. GSkill Aegis se asi moc dobre prodavaly, takze cena uz je nad 1700,-. z lowendu si Patrioty stale drzi cenu, ale nekteri uz i ty zdrazuji. pekna je ted cena za Predatory 2*8 ... dokonce 3333MHz za 1840,-, to je pekne, uvazuji ...
btw ma nekdo realne zkusenosti s temi Patrioty? vidim tady 3600 CL17 za 18 stovek, jestli to nezkusit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.