Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Co nás čeká v Internet Exploreru 7?

@CSS: min-height ..... PLEASE! :-)))) Už mě nebaví obcházet to PHPkem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

davesman: Pokud to nebude i pro w2k a w98, tak ještě tak 3 roky budeš muset, než takové mašiny vyhnijí na 00nic procent výskytu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

podpora css2 ie6 ma;) ale hodne mizernou
doufam ze pravda bude http://www.zpravy.net/weblog/archiv/0503/internet-explorer-7-zlepsi-podp...

uz by bylo na case, je to totiz jeden z nejhloupejsich a nejbugovanejsich prohlizecu

proto firefox forever;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Integrace s AntiSpyware - jake znacky? :) Libovolne (publikace rozhrani) nebo jen toho jednoho spravnyho nejlepsiho? :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, myslím, že by mohli zlepšit svůj postoj k internetu (resp. IE). Příjde mi, že udělaj prohlížeč a pak ho záplatujou do tý doby, než je dotlačí konkurence k nový verzi. Kdyby spíš ty nový verze dělali samostatně a hlavně zpětně kompatibilní tak by zase začala popularita IE stoupat. Ale asi bych toho chtěl až příliš:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> aaa:
Když jsem odkaz "AntiSpywarovým softwarem" prolinknul, jaký antispywarový soft jsem asi tak měl na mysli? ;-) Přeci ten nejlepší - od Microsoftu ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co IE7....??? Nee dakujem.

Firefox forever

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vidím že už odstoupili od plné podpory CSS2 (stačilo by "jenom" @media screen, ostatní sem stejně ještě nepoužil), takže co pojede v IE, nemusí vůbec jet v Opeře a Mozille kvůli nestandartní interpretaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevidím důvod proč do Windows vůbec dávat prohlížeč typu IE. Stejně to je jen pro uplné lamy a zobrazuje špatně napsané stránky tak jak by asi měly vypadat a tím se pomalu nikdo nenaučí stránky dělat podle standardů. Myslím, že Mozilla nebo Opera je dostačujícím a mnohem kvalitnějším řešením. Stejně, Windows XP není nic jiného nežli konečně dokončená finální verze Windows 95 a Longhorn asi bude betaverzí Windowsů XP. :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už se těším, až budou vycházet stejné záplaty pro IE6SP1, IE6 SP2, IE7... Aspoň dneska to tak je - IE od verze 5.01 až do IE6 SP2 záplatuje při vydání aktualizace stejné chyby ve všech verzích. :-D A stejně tak WIndows 2000 i XP mají vždy stejné kritické hotfixy. Není čas na změnu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.