Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Stačí Ivy Bridge a Trinity na Diablo III?

Diablo III
Pokud to uživatel myslí s hrami vážně, zpravidla si integrované GPU nepořizuje. To totiž v mnoha nových hrách nabízí místo herního zážitku pouhou slide-show. Diablo III je ale jiný případ…

Diablo III, Trinity i Ivy Bridge patří v posledních týdnech k nejdiskutovanějším tématům, a tak server Legit Reviews napadlo, jak to dopadne, když se dá obojí dohromady.

Diablo 3 benchmark settings
Diablo 3 benchmark - nastavení

Redakce si nejdřív pohrála s nastavením, aby viděla, jak se změny projeví na kvalitě obrazu - nakonec ale pro samotné testování ponechala defaultní nastavení, jaké vidíte na screenshotu výše.

Diablo 3 benchmark Trinity Ivy Bridge
Diablo 3 benchmark: Trinity a Ivy Bridge

Výsledek příliš rozsáhlé komentáře nepotřebuje: I když jsou výsledky ve full-HD rozlišení slabší, při 1280×720 už mají ke slide-show skutečně daleko a můžeme se bavit o hratelnosti. V 1920×1080 nabídla Trinity o 48 % vyšší framerate, v relevantnějším 1280×720 o 40 %. Škoda jen, že autoři nezahrnuli i 1366×768 - rozlišení běžné u řady notebooků.

Závěrem nezbývá než připomenout, že jde v obou případech o mobilní řešení. Desktop modely by mohly nabídnout ještě o něco zajímavější výsledky, zvlášť v případě Trinity, která podle oficiálních specifikací nabídne o 17-60 % rychleji taktované GPU.

Diskuse ke článku Stačí Ivy Bridge a Trinity na Diablo III?

Žádné komentáře.