Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k DTS-HD Master Audio na Blu-ray, HD DVD a DVD discích

Tesim sa na rip T2...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ano na ripu prehravanym na bezny zvukovce a plastovych bednickach si HD master audio urcite vychutnas na plny detaily

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyt T2 uz mel na druhem disku tusim nejakou HD verzi (nevidel jsem) ve WMV nejspis. Kazdopadne uz stradam do prasatka na novy zesilovac, co bude umet tyhle nove formaty! ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemohu to sem nenapsat:Podle poctu prodanych kusu CD nosicu je nejpopularnejsi skupinou soucasnosti formace CD-R se svym albem 700MB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Formát DVD tu je nějakých plus mínus 10 let. Blu-ray a HD DVD tu budou tak pět a pak si zase budeme všechno kupovat znovu? Takovýho idiota už ze mě neudělají. Mně stačil přechod z vinylů na CD. Víc jak jednu zásadní změnu za život realizovat nehodlám.
Ony ty nový filmy a nová rádobyhudba za to opravdu nestojí a to staré můžou remástrovat a remixovat jak chtějí, lepší už to stejně neudělají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vida. Tak možná konečně bude častěji vidět i "běžné DTS" na DVD discích :-)))))) Nějak nechápu o co jiného, než tahání peněz z kapes spotřebitelů tu jde.

I když uznávám, ono je to určeno spíše pro větší trhy, než nějakou nezajímavou ČR. Tam je situace přece jen trošku jiná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cech ma prece stejne sluchove ustroji jako treba svycar, alespon ja vim.. netusim akorat jak to dokazou dostat na DVD, ci spise jake prehravace budou takove DVD umet prehrat, zrejme jen nove modrolaserove.. na bezeztratove komprimovanou hudbu v multikanalu 24/96 je prece DVD-Audio.. na modrolaserovych formatech necht si to nazyvaji jak je jim libo, doufam, ze se to alespon bude v praxi hojne vyuzivat predevsim u live koncertu..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.