Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k FidelityFX Super Resolution bude v den vydání podporovat 7 her, dalších 12 brzy

Nemůžu se zbavit pocitu, že je to dost slabý. Godfall a Riftbreaker byl celkem jasný. To jsou AMD hry. Ty ostatní "at launch" ani neznám. Skoro to ale vypadá, že pokud je nějaká hra "nakloněná" nvidii, má tvůrce ve smlouvě vyloženě zakázáno dělat jakékoliv optimalizace pro konkurenční grafické produkty. Čekal bych v první vlně alespoň pár titulů co se teď hrajou kde to má význam. CoD, Doom. Rád bych viděl i Cyberpunk ale bylo mi jasný že ti mají teď tolik problémů, že i kdyby chtěli, tak to bude trvat...možná s nějakým DLC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kdo chce psa bít.... v článku máte jasně napsány počty her s konkurenční DLSS. Mě to teda přijde lepší než 2 při vydání DLSS

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

hlavne podpora bude

EA,
Unity
Valve
a
Ubisoft

A to je už sila napr. source Engine a Unity.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak sme na zaciatku a pretecie este vela vody ked FFXSR bude rozsirene medzi studiami.. Staci pozriet na DLSS ( aj ked to nie je OpenSource )

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jo takze by bylo lepsi kdyby to amd delala jako nVidie, naslibovala hromadu her a pak se na podporu ve vetsine z nich vyflakla? (: me by fakt zajimalo, jak se tvarej lidi, co si koupili turing protoze jim nVidie pri vydani 2018 slibila podporu dlss v konkretnich hrach a na vetsine dlss neni dodnes.. ale hlavne ze to pri vydani nebylo 'dost slaby'.. ((:

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Nvidia se asi řídí korporátním "když několikrát slíbíš, jako bys udělal" :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

uvidíme, až to uvidíme :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mě by zajímaly testy na starších grafikách, jako je Radeon 580. Tam by to mohlo být fajn a dost to prodloužit životnost grafik, což by se v současné situaci na trhu celkem hodilo. Snad se budou počty podporovaných her rychle rozšiřovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.