Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Flickr nově: 1TB místa a neomezené rozlišení fotek pro všechny

Na jednoduché vystavení fotek mám nejradši http://imgur.com/ , jede to pěkně rychle. Ovšem ve free verzi je tam omezení na počet fotek a maximální rozlišení, takže asi budu muset přejít na něco jiného (nebo si to prostě zaplatit).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Také zatím spokojeně užívám služeb http://imgur.com/ . Na to moje cvakání to stačí a velmi jednoduše se tam dělá správa, galerie atd. když to člověk chce ukázat, viz třeba mé:
http://imgur.com/a/VV2LS#0
http://imgur.com/a/inPNY#0

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Používám rajče.net. Tam je myslím neomezené místo, ale mají omezené rozlišení (plus kompresi). Zatím mi to ale stačí, zvlášť s tím adsl uploadem.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Už jsem chtěl mít z článku dobrý pocit, dokud autor na konci necítil potřebu zmínit cloud.
Ne tenhle nesmysl jsem velice alergický až anafylaktický :-)
Jinak používám vlastní web, vlastně ho mám jen na fotky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vím že bych to asi neměl psát zde a zeptat se rovnou Yahoo,
Ale chtěl jsem se do Flickru zaregistrovat, ovšem při registraci jsem zjistil, že už jsem se cca před rokem a něco registroval se současným emailem. Takže jsem se pokoušel uhádnout heslo, ovšem marně. Takže jsem zkusil retrieve password, ovšem tam na mně vybafne s otázkou data narození a země + ZIP kódu. Sám nevím jestli jsem tam vůbec něco takového kdysi zadával, každopádně mi to nic nebere, dosáhl jsem akorát toho, že jsem si zkoušení na 12 hodin zablokoval. Všechny možnosti obnovy vedou přes zadání těchto dat.
Dokonce jsem si našel v mailu zprávu o registraci a propojení google account s yahoo (potažmo Flickrem), ovšem náda.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Problém je totiž i v tom, že nikde nemůžu najít žádný kontakt, na který by se dalo napsat ohledně problému s přihlášením.
Pokud totiž člověk neví/zadává špatně security answer, tak se nic víc dělat nedá. Žádnou jinou možnost už mi to ani nenabízí (alternativní email nebo telefon), prostě to rovnou skáče na Security answer :(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nojo, já vůl, já se pořád snažil hledat na Yahoo a ne na Flickru.
Dokonce jsem si až teď všiml, že u přihlášení je možnost Google account -> vůbec nechápu že jsem jej předtím neviděl, nenapadlo mně se přihlásit přes něj, už je vše v pořádku!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já na Flickru účet mám, před lety jsem jim i platil za nelimitovaný účet, ale nějak nemám v poslední době čas to zpravovat, tak neaktualizuji už roky. Rozhodně příjemné tam je, že se člověk seznámí s fotografy z celého světa. Například v Asii je Yahoo dost profláknuté a dokonce jsem se tam s několika dobrými Flickrznámými osobně setkal. Rozhodně se mi líbila kultura vzájemného komentování fotek a vynikající úroveň těch vynikajících, které na sebe strhávají pozornost.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.