Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GeForce GTX 760: Vydána a otestována

Gigabyte nereferencni OC verze (1085-1150)/6000MHz uz je u dostupna. Cena je docela slusna - u zelenyho skreta za 6600,-

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Takže za rozdiel 500 Kč dostanete 4 hry. Osobne ale tipujem, že AMD asi ešte trochu cenu zníži, ale aj tak mám pocit, že celková úžitna hodnota je lepšia u AMD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže zase to bude otázkou osobných preferencií a bitiek červení vs zelení v diskusiách. Aha, a možno názorov na ovládače.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

OMG nvidia má prostě nejlepčejší ovladače jako! Moje Džífors dvojka je mnohem lepší, než nějaká Ati Rejč! Takže to tak musí bejt i dneska jako!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, pořád mi přijde jako lepší volba totok:

http://www.czc.cz/gigabyte-hd-7950-windforce-3-3gb/102795/produkt

- lepší ve vyšších rozlišeních
- 3GB VRAM
- 1GHz GPU takt
- výkonný chladič
- bundle 4 her

Cena navíc možná ještě klesne ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že je o cca 10% dražší, než obdobný OC model gigabytu u 760ky, tak mi to příjde podobné jako srovnání základních modelů.
Na vyšší rozlišení v normálním PC nenarazíš a pokud, tak je to highend sestava vhodná pro trochu jinou grafiku. Chladič to má stejný takže skutečně zbývá jen otázka, jestli ti za těch 600Kč ty hry stojí. A to už ať si rozhodne každý sám (pokud bych chtěl a už neměl aspoň dvě z nich, tak imho ano).

PS: Redakce by vážně mohla udělat něco s přihlašováním/odhlašováním. Abych mohl napsat tento příspěvek, musel jsem nejdřív zmáčknout "odhlásit" (protože přihlásit se nešlo a psát taky ne), dále tlačítko "přihlásit" a vložit přihlašovací údaje, což mě ale jen bez přihlášení dostalo na úvodní stránku, zpátky do článku na tlačítko "přihlásit" u diskuze, což mě sice konečně přihlásilo, ale dostalo na můj profil, potom zpátky na hlavní stránku, vyhledat a znovu kliknout na článek, dostat se zpátky do diskuze a potom už jenom kliknout odpovědět na vybraný příspěvek a jako zázrakem jsem mohl konečně psát.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.