Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k HACKING - umění exploitace

Co tak hacknout nějako Nigerijskou banku? Chodí mi tu spousta mailu typu potřebujeme převést 1000000000USD, jen nám pošlet 10000$... Taková malá pomsta za naše napálené spoluobčany.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sedím za firewalem v ADSL modemu, nesdílíme žádné data v síti, počítače jsou aktualizované + antivir. Je šance že mi někdo vleze do PC přes síť bez použití nějakých mailových breberek?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mám první díl a upřímně musím říci, že jsem se nedozvěděl vůbec nic nového.... V čem se liší tato nová verze od předchůdkyně?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

sranda

1) k tomu prvnimu dotazu, to ze mas antivir nic neznamena vetsina antiviru je ne moc ucina. hlavne pokud mas AVG a podobny smejdy.. Vetsina odpadu dnes prichazi pres internet, proste web, surfovani.. a neni antivir ani ochrana ktera by chranila na 100%..

2) ad to druhy dotaz.. to ze nejakej duverivej debil podlehl nigerijskym podvodum je jen ciste jeho vec.. proste blbec. jako vsichni zakaznici kampelicek a podobnych svetovych pruseru. pokud nekde nabizi neco vice napriklad 13% urok oproti klasickemu 3.5% tak to samozrejme neni normalni..

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Bobrnautus
Tady mas obsah - http://www.cdr.cz/files/knihy/hacking-umeni-exploitace2-obsah.zip
- Z meho pohledu pribylo 1.vice zakladu, 2.priklady ze soucasne praxe, nic vic...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Už z toho názvu se mi dělá mdlo :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

to dder3: A co mu misto reci, ze antivir je naprd odpovedet ? Na to uz tve odborne znalosti nestaci, ze ?
A k tem nigerijcum: to, ze z tisice lidi se treba 10 blbcu chytne neznamena, ze je to ok. Nekdo by uz proti temhle bastardum mel zakrocit. A vubec, posledni dobou mam pocit, ze v zemich jako je Nigerie, Ghana a Togo sand nikdo nepouziva pocitac k nicemu jinemu nez organizovanemu zlocinu. Pak at se nedivej jak na tom jsou. S takovou tam zahranicni investor nepachne ani za 50 let.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

dder3: Mě se líbí, jak je vždycky nějaký antivir v módě a na ten se pějí ódy a kdo ho nepoužívá je lůzr a ve stejnou dobu je také nějaký jiný, který je úplně na nic. Takže nyní je v módě NOD32 ale pomalu se v "odborných kruzích pouličních opravářů počítačů" začíná prosazovat Kaspersky, předtím to byl AVAST. Na huntě je v tuto chvíli AVG. Nevím tedy proč, se všemi jmenovanými antiviry mám z titulu své práce dobré i špatné zkušenosti. Troufám si tvrdit, že výrobce AV programu, který má desítky milionů uživatelů (a to ty co jsem zmiňoval mají), si nemůže dovolit dělat svůj produkt špatný. Takže nadávat na jeden produkt a chválit druhý (pochopitelně ten co mám) posouvá do vyššího levelu těch pouličních opravářů.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Michal_123: Bohuzel i s ADSL modemem, NAT a antivirem jeste porad nejste nezranitelny. Staci uplna blbost jako mizerny deravy software na ADSL modemu s nejakou znamou dirou (o ktere samozrejme normalni lide nevi a proto ji neresi) a nekdo se vam uz klidne muze brouzdat v pocitaci.
Ve skutecnosti na tohle antivirus vubec nepomaha.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Chroustostroj: na SPAM pride len jedna odpoved na kazdy tusim stomilion spamov. A preco Nigeria? Inu je to jednoduche, vozime tam elektronicky odpad, z USA aj EU, milion(y) PC za rok. Takze... je to dost jasne?
My im posielame stare PC a televizory, tak co mame od nich chciet?V tamojsej vlade a zlocineckych skupinach sa vsetci zaoberaju len tym ako nahrabat do vlastneho vrecka, na rozvoj sa kasle.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ad: Nigerie - osobne jsem pro jim poslat aspon na pivo za kazdeho napaleneho blba.
Nez si sednu za volant, predpoklada se, ze mam hotovou autoskolu, jinak musim pocitat s nasledky a nikdo me litovat nebude az to naperu do sloupu. U PC to bohuzel tak zatim nefunguje a s tim jak pres inet jde udelat cokoliv, vetsina se na nej porad diva jako na toustovac :-(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

chroustostroj: Zkus si o té Nigerii nejdřiv něco přečíst, pak třeba zjistíš, že je to 6. největší producent ropy na světě a že až 60% této ropy těží Shell. Tzn. tvé tvrzení o nezájmu investorů je očividně nesmysl a bordel a chudoba, která tam je také není tím, že by šlo o chudou zemi, ono to očividně někomu vyhovuje, že by USA a Shellu? Podobně je na tom Zair, pardon Kongo či KOnžská demokratická republika, obrovský producent diamantu, zlata a největší světový producent tantalu atd.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

kkkk: Ono to v prvni rade vyhovuje mistni vlade.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.