Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

In Win ukázal chromované platinové zdroje Serenity

In_Win_Serenity_900_W_1
Zakulacené zdroje s vysokým výkonem a certifikací 80 PLUS Platinum se chlubí pochromovanou kostrou. Povrch je navíc kartáčován, zde je tedy kandidát pro ty, kteří vedle kvality chtějí i netradiční vzhled…

Nové zdroje In Win Serenity nejsou na první pohled žádná ořezávátka, o ceně tedy ani nemá moc smysl mluvit, o té to moc nebude. Netradiční vzhled sestává ze zakulacených rohů a chromovaného kartáčovaného povrchu. Také široké zvýraznění nasávacího otvoru pro ventilátor (120mm se dvěma kuličkovými ložisky) spolu s použitím mřížky ze šestiúhelníků působí výrazným dojmem, trochu ale připomíná např. EVGA SuperNova NEX.

In_Win_Serenity_900_W_0

Serenity mají doplňovat přímo některé skříně In Win, fakt je, že u otvorů pro přišroubování do bedny mám trochu podezření, že do úplně každé skříně padnou nemusí. Výrobce se zdroji zatím spíše jen chlubil, co vše bude řada Serenity obsahovat zatím neprozradil, předvedl jen 900W model s certifikací 80 PLUS Platinum.

Samozřejmostí je modulární kabeláž a řada ochran, střední bezporuchová doba je přitom udávána na 120 000 hodin. Zdroj slibuje jedinou větev +12 V a osazení kvalitními součástkami včetně japonských kondenzátorů.

Pavel "Behemot" Boček

http://www.hwworld.cz/ bocek.pavel[@]post.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku In Win ukázal chromované platinové zdroje Serenity

Žádné komentáře.