Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Intel přetáhl někdejšího redaktora Damiena Trioleta z AMD

Personální přetahovačka mezi Intelem a AMD pokračuje. Tentokrát Intel získal Damiena Trioleta, jehož recenze do roku 2017 zdobily stránky frankofonního webu Hardware.

Damien Triolet byl v pořadí čtvrtým známým redaktorem specializovaným na grafiku, kterému AMD nabídla místo. Loni na přelomu jara a léta nastoupil na pozici manažera technického marketingu grafické divize. Web Hardware.fr, ze kterého odešel, se sice pokoušel o navázání na jeho redakční činnost a vydal ještě recenzi či preview Radeonu RX Vega a GeForce GTX 1070 Ti. Reakce čtenářů ale nebyly zcela příznivé, autor článků přiznal, že s touto prací nemá zkušenosti a činnost je nad jeho síly. Tím tradiční rozsáhlé recenze grafických karet na Hardware.fr skončily.

Od nástupu do AMD nebylo o Trioletovi slyšet až doposud, kdy aktualizoval svůj profil na LinkedIN. Tam uvedl, že v listopadu 2018 nastoupil jako pracovník technického marketingu nově vznikající grafické divize Intelu.

Do Intelu v posledních letech přímo z AMD přešly osobnosti jako Raja Koduri, Chris Hook a nyní i Damien Triolet. Grafický tým AMD mezi tím doplnili noví šéfové - David Wang a Mike Rayfield - nebo veterán z PowerVR Martin Ashton, který do AMD přešel přímo z Intelu, kde zastával pozici Vice President, Core and Visual Computing Group, Chief Engineer, VTT and Director of Hardware and Co-Director of Architecture, VPG.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Intel přetáhl někdejšího redaktora Damiena Trioleta z AMD

Středa, 12 Prosinec 2018 - 11:11 | Gaunter | Kde technológia končí tam marketing začína.
Středa, 12 Prosinec 2018 - 10:13 | Peter Fodrek | Ja vidím v inej rošáde väčší problém The Linux...
Středa, 12 Prosinec 2018 - 09:57 | RedHawk | cize Intel zase ide cosi robit na marketingu?...

Zobrazit diskusi