Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel vyvinul 64bitový Android kernel, získává body oproti ARMu

ten Photoshop spis na tabletu nez telefonu, a sak proc ne, ja taky drtivou vetsinu v photoshopu travim na tabletu, mnohem lip se me kresli/skicuje/proste pracuje a tvori bud skyci nebo textury s tabletovim perem nez mysi, podotykam mam LCD tablet 12.1" a tablet 10.1" oba s technologii Wacomu, jeden s vistama a druhej s androidem :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na Androidu jede opravdový Photoshop? To jsem nevěděl. Myslel jsem že tam jede jenom ta legrační napodobenina co byla vydána taky pro IOS. Jinak na tabletu (myslím tím placku s displejem) s Wacom perem to musí být nádhera. Ale domníval jsem se že na to potřebuji tablet s nějakou I3 až I5 a alespoň 8GB paměti a opravdová Windows (visty - w7 - w8.1). A to dnes je trochu drahá hračka.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

na androidu Photoshop samo nemam, tam mam jen softiky pro skecovani, ale Adobe na plnohodnotne verzi pro android pracuje, otazkou jen je kdy to bude, muze to bejt klidne treba za 2 roky nebo jeste pozdeji

s androidem mam Toshibu Excite Write (bohuzel jsem jeste nenasel cas abych se stavil ve Wacomu a zkusil najit ktere z velkych per s tim pojede) a s win mam HP 2710p (dokoupil jsem plnohodnotne velke pero Wacom co maji k 20" variante ze stejne doby, tedy 6 let, oni to meni a kazda jejich LCD varianta ma jina pera a navzajem nefungujou, nekdy dokonce i navzajem nefunguji rozdilne rocniky u stejneho modelu, a je proste treba si to oskouset) cos je normalni tabletPC

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jinak v tom Hp mam jen 3GB pameti a bezproblemu si vystacim i na PSDcka do 2-3GB, s PSB nad 4GB us by to asi byl problem, ac mozna by to SSD dokazalo uswapovat

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Troufnu si tvrdit, ze nikdo nebude prepisovat photoshop do javy, potazmo androidu:o) Proc by to delal? Uz tak je photoshop dost zrout vykonu, jeste aby bezel v jave:o) Navic, kdo by si to jako na android koupil? Kdo ma na photoshop, tak ma o dva, tri litry vic na tablet, ale opravody tablet s OS a CPU a ne nejaky detsky android a toy-ARM. Navic, kdyz jsem videl ceny nejnovejsich sracek od tamtungu, kdy chcou za pomaly hoven bez operacniho systemu, pres 30 litru, tak mozna clovek kupujici photoshop, jeste usetri:o)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Preco by prepisoval niekto nieco do Javy ? NDK predsa...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty nam zase dneska perlis.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nechci být skeptik, ale spíše to svědčí a mizerné optimalizaci jádra Andriodu než o výkonové převaze x86 Atomů. Každopádně je vidět, že Intel pořád ví kam zamířit aby to pochopil i BFU. Nálepka Intel Inside pak prodá jakoukoiv šunku :-D.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to, ze je android java=pomaly jak hovno, to snad vi kazdy ne? Ale i tak jsou samozrejme uz z principu x86 mnohonasobne rychlejsi nez nejaky smesny ARM.
Co se tyce androidu a x86, tak to je zverstvo. Proc tam nedat poradny OS, ktery ten HW vyuzije? OEM W8 stoji 15$, tak pokud tam daji misto smesnych 8GB aspon tech 32GB a bude to o 30$ tak jo, ale oni do toho zase schvalne narvou jen 8GB, aby se tam nedalo nic poradneho nainstalovat. I 16 by stacilo, sice by tam nebylo uz na nic misto, ale to na dnesnim androidu s 8GB, taky neni. Oni dobre vi, proc treba ty chromebuky delaji se smesnyma 8GB pameti a radsi je dotujou ....
Intel je HW firma a mel by zacit vydavat tablety a telefony pod svou znackou. Kdyby se sprahli s microsftem, tak verim, ze do dvou let to ARMdroid zlo vymyti:)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Bože to je ale vůl ten snad musel sát z Hulánova prsu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To tady pises v jednom kuse a stejne se nic nedeje.
Sam jsi tady psal, ze kupujes zarizeni kolem 1000kc, pak se nediv ze to bezi pomalu.
Kup si poradnou S4, na widle ti s*re pes.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

poradnou S4? To je nejaky x86 kompatibilni snapdragon?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ne, s x86 to ma spolecneho maximalne tak 32bitu.

Jinak srovnani 32bit vs 64bit na armech je uplne stejne jako x86 a x86_64. Vykon navic to ve skutecnosti neprinese temer vubec (kolem 3%). To co prinasi vykon jsou vykonnejsi jadra tech procesoru, ne instrukcni sady a aplikace. Jedinou hmatatelnou vyhodou je podpora vice nez 4GB Ram.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Muzes mi vysvetlit, jakto, ze muj Androidi telefon jede svizne a rychle?
Mnohem rychleji nez telefony s WP, ktere jsem mel bohuzel tu moznost drzet v ruce (to cemu rikaji jejich vlajkove lodi :D)?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

muzes mi rict, ve kterem roce si se s WP setkal?
Delam s telefony skoro 10 let. Mel jsem moznost mit minimalne 14 dni telefon na testovani, mel jsem jich desitky.
Z aktualnich OS je WP dle mne nejsviznejsi.

no flame, mam telefon s Androidem...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

On si tu dela jen srandu. Samozrejme, ze pouziva taky WP, jenom radoby prudi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Ale i tak jsou samozrejme uz z principu x86 mnohonasobne rychlejsi nez nejaky smesny ARM."

Zajimalo by me, z jakeho principu by mel byt x86 procesor vykonnejsi nez ARM, samozrejme pri stejne spotrebe. Uz zase ta tvoje prihloupla teorie RISC vs. CISC nebo mas neco noveho?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

S PhotoShopem na tabletšunkách nikdy. Na to jsou Yogy, na kterých může běžet cokoli včetně hodně extravagantních UNIX-like OS a jejich apps.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.