Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Invex 2001: převážně nevážně

Obr: Invex 2001: převážně nevážně
Poslední článek z letošního Invexu je už více oddechový, ale přesto vám v něm ukážu, co mne na Invexu vlastně zaujalo nejvíce...

Kapitoly článků

1.  Invex 2001: převážně nevážně

Dobrovolně se přiznám, že následující exponát mne na Invexu zaujal nejvíce. Je to asi proto, že vystavovatelé s počítačovým hardware vlastně neukazovali nic extra nového, o všem už jsme slyšeli a viděli na Internetu. Abych to zbytečně neprodlužoval, tak nejvíce mne zaujala židle pod počítač vystavovaná firmou ErgoView, které tvůrci dali přízvisko IQ. Na této židli se sedí naprosto úžasně. Měl-li bych navíc 30 tisíc korun, asi bych si ji pořídil. Ano, není to chyba, ta židle opravdu stojí 30 tisíc korun. Můžete si zvolit i variantu levnější, za 25 tisíc korun, jenže to potom musíte oželet opěrku na hlavu.

Invex 2001 - Zidle ErgoVIEW Invex 2001 - Zidle ErgoView Invex 2001 - Zidle ErgoView

Další velmi zajímavou záležitostí pro mne byla masážní křesla. Bohužel jen do té doby, než jsem se dozvěděl, že za nejlevnější křeslo, navíc ještě s výstavní slevou, chtějí téměř 110 tisíc korun. Je sice velmi příjemné se nechat namasírovat, člověk se opravdu zvedne velmi osvěžen, na druhou stranu za 110 tisíc mi to přijde jako příliš drahé.

Invex 2001 - Masážní křesla Invex 2001 - Masážní křeslo v akci

Policie ČR vystavuje na Invexu už celkem pravidelně. V dřívějších letech jste se mohli podívat na úspěchy při bojování proti nelegálnímu kopírování, letos nic takového na Invexu nebylo (nebo alespoň jsem si nevšiml). Místo toho jste se mohli dozvědět, jak policie využívá informačních systémů v praxi.

Invex 2001 - Policie

Kapitoly článků
1.  Invex 2001: převážně nevážně

Diskuse ke článku Invex 2001: převážně nevážně

Žádné komentáře.