Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k LG uvedla 65 a 77palcové UltraHD OLED TV, považuje je za budoucnost

Zakryveny obraz, tak siroko uhla obrazovka a v takych rozmeroch. To nepovazujem za buducnost ale ukazku moznosti a test reakcii zakaznikov.
Toto bude buducnost jedine ak vyrobcovia nic ine nebudu ponukat a my ako zakaznici budeme nuteny toto kupovat.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

uvedeni 55" modelu jako FHD dava trosku smysl z psychologického hlediska, pokud zakaznik uvidi dane dve TV vedle sebe, tak v obchode bude rozdil vyditelny celkem fest, zakaznimk totiz bude okolo TV prochazet v celkem male vzdalenosti

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já si osobně myslím, že v této cenové kategorii nikdo nic nesrovnává. 55" je prostě příliš malá úhlopříčka pro snob-end a vsadím se, že i kdyby ta 77" byla dvakrát dražší, než 65", tak se jich prodá víc. Zatím je to artikl pro zbohatlíky, kteří si před pár lety kupovali první metr a půl plasmu za půl milionu korun. Pokud naopak nebude ta cena 55" výrazně přemrštěná a vejde se třeba do 2500USD, tak by se z toho mohla stát záležitost pro střední třídu ve státech, ale na dosažení tohoto cíle bylo asi UHD příliš.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Koho zaujimaju televize v dnesnej dobe? A co tam ako budene natom sledovat, ten uzasne kvalitny obraz z novy?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tv sa to vola ako pozostatok z minulych cias ;) telku na tom ludia casto pozerat nebudu....

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Lidé kolem mě se na TV už přestávají dívat. Většinou sledovali filmy a zprávy. Filmy si teď stahují - libují si, že jsou bez reklam a zprávy na internetu najdou rychleji, anebo dokonce nějaké vysílání na internetu - v tom je spíše budoucnost.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

ten film ale na necem musi zobrazit, a pokud to neni rekneme "malej" monitor, nebo projektor, tak zbejva jiz jen TV, spousta lidi ma tedy TV jen jako zobrazovadlo treba tech filmu, a je uplne jedno z jakeho zdroje jsou ty filmy

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.