Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Lite-On chystá 20 DVD vypalovačku

"Nicméně zákazníci často slyší na čísla..."

To je na tom to nejsmutnejsi, kvalita pak jde bokem :-(((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle si muze koupit snad jen blazen. Umeni neni mit to nejrychlejsi, ale nejlepsi pomer kvalita/vykon/cena.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lite-On at jde do pr...., tady clovek uz 6 mesicu ceka, kdy se uraci dodavat do CR mechaniku SHM-165H6S (DVD-RAM+Lightscribe) a oni tady budou delat frajery s hovadinou typu 20x DVD vypalovani? Fakt jsem si v roce 89, kdyz jsme cinkali klicema na namesti, naivne myslel, ze kapitalismus je zalozenej na tom, vyrabet a dodavat kvalitni vyrobky. Uznavam, byl jsem v ty dobe nekonecne naivni, dneska uz vim, ze je zalozen na uspokojovani 95% stupidni populace tyhle planety, ktery staci ke stesti, kdyz ma auto co nejvetsi rychlost, televize co nejvetsi rozliseni, a DVD palirna 20x rychlost paleni!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pesimista: Zapomněl jsi ještě "a za nejnižší cenu" ;-) na kvalitě nezáleží.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Martin a Pesimista: Jojo, jenže ono číslo 20x se bude tak krásně vyjímat na plakátové reklamě... "Nejlevnější a nejrychlejší". Pak nadržený kupce bude pozorovat turbinózně ječící počítač a nestíhající HDD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No teda to je rychlost. A já si myslel jak rychle se mi točí HDD Raptor a teď se dočtu že taká vypalka se dokáže točit rychleji. Ještě by mohli udělat vypalku která se točí rychleji než Cheetah od Seagate.
 
Jenom mám strach že pokud se tam strčí DVD vyrobené v tom smyslu jak psal Pesimista - nejlevněji a hlavně NEkvalitně tak že se může rozletět na kusy.
Bylo by zajímavé to otestovat na trvanlivost zapsaných dat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.