Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Llano přijde příští rok v létě. Řekněte „whoa“, jako partneři AMD

Whoaaaaaaaaaauuuuuu.
Dakedy sme mali: ...nech žije Káesčé, alebo ..Proletári všetkých krajín spojte sa.
Dnes tu máme rovnako debilné "WHOA".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

takze tu budeme mit sice AM3 procesor co bude vyzadovat novou desku ... vtipne ...
kdyby radsi toho, ze FTP srazila Intel na kolena vyuzili pro zavedeni chybejicich SSE instrukci ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na kolena? firmu s cistym prijmem nekolik miliard dolaru rocne i v obdobi hospodarske krize? rekl bych ze vetsina lidi bude souhlasit ze to dost tezko, at intelu fandi nebo ne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AMD vzniklo jenom jako konkurence pro Intel, aby ten absolutni monopol Intelu tolik nebil do oci a pusobilo to zdanim jakesi konkurence.Nic takoveho samozrejme neexistuje, i kdyz AMD dela zazraky, na to ze nema prakticky zadne vyrobni kapacity a oproti Intelu zanedbatelne zisky a velikosti je proti nemu trpajzlik.Intel je metastaze rozlezla po celem svete s vyznamnou politickou podporou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AMD vzniklo jako konkurence pro Intel protoze IBM nechtelo monopol dodavatelu CPU pro IBM PC. Takze monopol nemame ale daleko k nemu skutecne neni ...

Mam podezreni ze AMD uz ma vsechny SSE instrukce co nejsou patentovane.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pani, prestudujte si historiu, nez tu budete sirit bludy typu "AMD vzniklo jako konkurence pro Intel". Intel vznikol v 1968 a vyrabal SRAM pamate, AMD vzniklo o necely rok v 1969 a vyrabali logicke chipy. Az v 1975 prisli s klonom intelackeho procesora 8080. Popri tom vyrabali epromky a pozdejsie flashky (velmi spolahlive, az s vyse 1 mil prepismi na bunku).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A v roce 1976 AMD a Intel uzavreli prvni crosslicencni smlouvu a v roce 1982 byla tato smlouva obnovena protoze IBM podminilo kontrakt na procesory pro IBM PC existenci dvou spolecnosti schopnych vyrabet x86 procesory. (IBM adopted x86 chips for its first computers in 1982. As part of the IBM deal, Intel licensed the x86 architecture to AMD so that IBM could have a second source for chips. http://news.cnet.com/AMD-compatibility-no-problem-for-Intel-chip/2100-10... )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zazraky? To snad ne, treba takova cross-licence dohoda urcite zadny zazrak neni, ale na jejich zakladech lze urcite delat velke pokroky (pozor, neminim jen u AMD, ale i u Intelu, protoze ta dohoda je, samozrejme, oboustranna - nicmene pri tech vynalozenych nakladech na vyzkum mi vyvstava otazka, kdo asi tak "chrli vice napadu").

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kvalita a kvantita je rozdil ... Intel ma nepochybne vic napadu ale udelat 64bitovy x86-kompatibilni procesor je samotne nenapadlo :-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Metastaza mozna, AMD ma zase za zadkem spinave prasule z arabskych ropnych poli, velkou modrou IBM a fakt, ze diky hitorickym dohodam de facto ani nemuze zkrachovat (coz snad pekne dokazalo nekolikate obdobi peknych dluhu). Takze pokud nekdo plive na Intel, mel by se mozna nejdrive zamyslet, proc se ta firma vlastne tak chova.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Špinavé arabské prašule má za zadkem i Intel a pokud to chceš vyvrátit, tak chci seznam všech akcionářů Intelu.

Peníze z ropy nejsou špinavé, protože přece pocházejí i od tak skvělého člověka jako je ljelinek - z ropy se dělá opravdu moooc věcí.

IBM stojí i za Intelem. Stačí si zjistit co vše přebral Intel od IBM.

"Takze pokud nekdo plive na Intel, mel by se mozna nejdrive zamyslet, proc se ta firma vlastne tak chova."

Intel se k AMD choval hnusně a nezákonně i v dobách kdy bylo zranitelné. A novinka pro pana jelínka - Hnusné chování co předvedl Intel se nedá ospravedlnit ničím, natož pak nějakým imaginárním konkurenčním tlakem ze strany IBM "spojeného" s AMD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kruci ... FTC ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.