Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Logitech uvádí další periferie

Nenávidím dlouhý delete. A to všechno jen proto, že nějaký debill v MS používá průzkumníka místo souborového manažera :(.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Logitech klavesnice tradicne kupujeme, ale od zruseni tlacitka Insert jsem na ne vydal klatbu - nesmeji do firmy. Slysel jsem debilni zduvodneni: pry rada uzivatelu ma problemy s prepsanim textu po nechtenem stisknuti Insert! Tak treba v pristi verzi zrusi i Delete a Backspace - a bude to bezpecne :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vq: napodobne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

docela by me zajimalo jak oznacuji soubory v TC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám  Logitech Cordless Desktop LX700 CZ (klavesnice + myš) a INSERT tlačítko mám. Sice jinde, ale je tam. (Nad tlačítkem HOME - mezi PRINT SCREEN a F12).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Ajik:
 
Ved prave o to jde ze JINDE! Kdyz celej zivot poslepu klepes na INSERT a nejakej blbec se Ti ho rozhodne premistnit... Co mu udelas? Radsi na to nemyslet...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

At mne nikdo netvrdi, ze na tohle debilni rozlozeni klaves nema Logitech patricnou negativni odezvu od spousty uzivatelu. Nebo jim za to M$ plati, ze pouzivaji tuhle stupiditu, se kterou prisli?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jen chci napsat ze mi to vyhovuje Delete pouzivam casteji nez Ensert a tak si zaslouzi sve misto, akorat bych vytkl malej Enter coz nikdy nepochopim proc to delaj.(budu rad kdyz mi ten Enter nekdo vysvetli a zda nekomu mensi pride lepsi - ne tedy ne)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

aktualne tukam do Logitech Cordless Desktopu, darcek z pred par rokov, klasicke rozmiestnenie a velky enter.
tiez bijem na poplach, ale mame asi smolu. kazdemu klasikovy odporucam zakupit aspon jednu klavesnicu s klasickym rozlozenim do zasoby, ak sa da. to je asi jedina cesta ako neprist o klasicke rozlozenie, ach jaj.
btw. vydrz klavesnice 6mesiacov sa mi nezda, moja vydrzala dva roky pri min. 8hod tukania denne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

lidicky mam dotaz teda asi jen na majitel klavesnice od logitechu MX700 jak je to s mysi daji se v ni menit baterie nebo ma jen nabijeci blok kterej se neda vymenit

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Marně přemýšlím, kdy jsem na klávesnici naposledy použil tlačítko "insert"...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Marně přemejšlim, kdy (kterej den, kdy jsem seděl u počítače) jsem nepoužil insert. Ale je to zřejmě tím, že já TC používám. Pro ty mladší, kteří už nezažili dobu dosu a tím pádem i NC, VC, DN,... prostě programy stylu práce ala Norton Commander a přišli přímo k voknům s jejich průzkumníkem je klávesa insert naprd - předpokládám, že kvůli nim především se to tak dělá. Já (a spousty dalších) jsme si na geniální styl práce ala NC zvykli a ve voknech si našli TC a další podobný (podle mě je tento styl práce o dost rychlejší) a je tedy pro nás klávesa insert důležitá a s jejím odstraněním se jen tak (jestli vůbec) nesmíříme.

Mimochodem malej enter a malej backspace mě taky dojímají. Zřejmě to bude tím, že při psaní nekoukám na klávesnici.
H.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Honza: Mno, asi neděláš třeba s žádnou tadabází, nebo účetnictvím. Tam jaksi ten insert potřeba je.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: zrejme si nepochopil Honzuv prispevek

Honza: musim souhlasit, ja navic nejen ze pouzivam Inzert klavesu v Total Commanderu, ale i pri operacich se schrankou, totiz namisto klasickych Ctrl+C,V,X pouzivam Ctrl+Insert, Shift+Insert, Shift+Del. Tak nejak jsem si na to zvykl, prijde mi to o dost rychlejsi pri praci s klavesnici nez prvni kombinace. Chci tim rict, ze bez Insert cudliku ani ranu :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A kdyz uz jme u tech klaves, zajimalo by mne, kdy nejaky vyrobce konecne prijde s klavesnici bez mrkvosoftich cudliku. Uz par let mi obtezuji. Sice jsem se je naucil ignorovat, ale dalo by se klidne usetrit 3 cudliky na klavesnici, ktere stejne nepouzivam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.