Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft nestíhá vyrábět Xboxy, odkládá vydání v osmi zemích

Takže podle některých zdejších to bude propadák :))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jak může být propadák to, co se tu stejně ještě dlouho po uvedení na trh nebude prodávat si nedokážu představit ...

Každopádně low end není zrovna to, co by mě, nebo PC hráče asi všeobecně, vyloženě zajímalo :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jj, je to očividně matení zákazníka - nálepka "vyprodáno" byla doteď vyhrazena pro produkty, kterým je lepší se vyhnout.

Ale co mají chudáci říct, když to opravdu nestíhají - a aby to zákazníka nemátlo. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak mezi náma: z Čech se ty Xboxy vozí právě do Nizozemí. Příště až to kamarád zase poveze tak to blejsknu ;) Bohužel je to zapečetěné takže se asi žádná krabička neztratí - to říkám dopředu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nechcem rýpať, ale je naozaj potrebné takto fabulovať? V zdroji sa nič o nedostatočnom tempe výroby nepíše. Čo takto sa pozrieť na oficiálnu informáciu od Microsoftu?
http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets
"... there are many factors that determine the timing of specific market launches. This includes work to localize the Xbox One dash, incorporate additional voice and languages, and build partnerships to bring apps and meaningful local content to each country."

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

GFWL Marketplace konci 22. augusta: http://support.xbox.com/en-US/games/pc-games/pc-marketplace-closing . po tomto termine uz nebude mozne kupit hry ani dlc.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hm, at pocitam, jak pocitam, tech zemi je tam jenom 19:o)
"pro 21 zemí světa. Konkrétně to měly být následující: Austrálie, Belgie, Brazílie, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Kanada, Mexiko, Německo, Nizozemí, Norsko, Rakousko, Rusko, Spojené království, Španělsko, Švédsko a Švýcarsko."

Jinak co znamena zpoplatneny multiplayer? Podle me to znamena jen MP, kde servery pobezi u MS/sony .... vyrobce hry si muze udelat vlastni herni system na vlastnich serverech nebo bez centralniho serveru, sice nebude asi pekne integrovany do systemu, ale bude zdarma ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.