Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Microsoft SharePoint 2010

takovejch řečí kolem toho šérpojntu, že by se jednomu zachtělo tomu skoro podívat na zoubek. Jen tak si typuji, že to bude chtít nějaký ten MS server a licence podle uživatelů a kdoví co ještě. To dám někde ke sto tisícům jen to hvízdne. Stojí to za to?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No minimálně to stojí za kliknutí na link, ať taky mají něco z reklamy...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ono na jednu stranu moc použitelných free alternativ není (ani pokud se SharePoint bere jenom jako sprostý dokumentový server), ale na stranu druhou je potřeba říct, že reálně nasadit takovou aplikaci je úkol téměř nadlidský, který většinou ztroskotá na neochotě uživatelů systém používat.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Přiznávám, že když slyším slovo SharePoint, tak se mi otevírá kudla v kapse. Já to "bohužel" musím jen používat, ale lituji kluky, co to u nás spravují a vyvíjejí na tom. Vyprávějí se o tom úplně strašidelné historky.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

muhehe, já to slyšel tak nějak podobně. Teďka to chce nasadit česká advokátní komora pro práci představenstva a orgánů komory. Už vidím ty tatíky jak v tom klikaj. Doposud jim stačilo, že si papíry na schůze poslali emailem, teď na to budou mít server.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, u nás se to už nějaký čas používá, ale je to v tragickém stavu. Na začátku příštího týdne jdu na školení SharePointu do Nicomu od Microsoftu, tak sem zvědavej, zda budu moci pak se správou klukům pomoci.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No vidíte a u nás na tom jedeme kde co a no problem... Pohoda.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mi to mame v robote tiez. zacali sme to pouzivat tak pred cca 6 mesiacmi, dovtedy bol nejak zabudnuty a zatial sa mi paci ako pracuje. Nehovorym, ze je idealny to nie ale treba mu dat cas a znalych ludi ktory ho spravuju. zatial vsetky problemy ktore sme maly sa vyriesili do jedneho dna. a test lab sa hra z novou verziou ktora je vraj naozaj dobra, taky web offis :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.