Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MPAA zase rozdává žaloby

Jen tak dál a jeste tvrdeji, aspon se uz poradne rozjedou bezpecnejsi sifrovane site misto soucasne bittorent architektury. (vim ze Bittorent uz pouziva decentralizovane zdileni, ale jeste pokulhava bezpecnost=utajeni pro uzivatele)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bezpecnost mas vzdy na ukor vykonu, napriklad kdyz buses data sosat jen pres jedinej node navrch, potrebujes pro stejnej vykon (celkovy down) nekolikanasobek pasma. A to stale neni nijak zvlast bezpecny. Jina moznost jak zamezit zobrazeni realne IP neexistuje a stejne ji jiste mnoztvi lidi uvidi.

Site jako freenet jsem testil, hezke, ale nepouzitelne. Jedine co to realne delalo, schrouplo to pridelene pasmo. Na nacteni jedine webove stranky jsem cekal 20minut, pak me to prestalo bavit. Po tu dobu byl trvale prenost cca 300kbit (obema smery => dokupy 600kbit).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co I2P siete ako Mute, Nodezilla alebo Zepp?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen ať zastrašujou. Snad uživatele zastraší tak, že se jim na ty filmy vykašlou a budou se bavit nějak jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já to stejně pořád vidím tak, že pirátství AV děl se dá zabránit jedině tím, co bylo ve filmu Equilibrium. Má to jeden háček: Nebudou existovat filmová studia a podobné instituce, takže by tak někdo přišel o slušný korejtko ... ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.