Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI GT663: herní notebook s fantastickými reproduktory Dynaudio, 2. část

pokial to nema "kvalitne" sasi ako HP DV7 tak je to OK. HP DV7 nevydrzalo na stole mesiac aby sa nezacal rozpadavat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

notebooky MSI a kvalita...to nejde dohromady. Servis v polsku, kde i výměna ventilátoru chladiče (5-10 šroubků a jeden plastovej dekl) trvá 3týdny v záruce. A to nemluvim o tom, že vás "nutěj" k odlepení COA štítku a jinejch praktikách :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Servis v Polsku? Tak to se muselo něco změnit, já znám akorát servis ve strakonické Pentě, kde některé drobnosti, pokud jste vypadal sympaticky, dělali i na počkání, když tam člověk s něčím zajel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

už to možná bude rok co to Penta nedělá, ale ani tam to nebylo valný. V polsku nám jeden z prvních notebooků co jsme tam poslali, nějak potratili. Sice nám ho uhradili, ale bez software, ten jsme zákazníkovi zacálovali ze svýho. Druhej poslanej notebook jsme tam posílali 2x se stejnou závadou a pak i po třetí protože tam "zapoměli" dat BT modul. čtvrt roku byl zákazník bez NTB, ale blbě kouká na nás, na prodejce.. Notebooky MSI už u nás nikdo nekoupí...nenabízíme je.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nesmysl. Sám mám jeden z jejich dražších modelů a vše je ok a to je to 17" a denně to tahám do práce a z5. To že je centrální servis v Polsku je jen dobře. Znamená to, sice +3-4 dny na dopravu, ale proti tomu servisu předtím u nás v Pentě je to nebe a dudy.
Mimochodem pokud bude víko rovná tenká deska, bude se prohýbat prakticky vždy. Na funci NB to nemá vliv. To co bych spíše kontroloval jsou panty a vůbec okolí všech pohyblivých dílů.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nevím jak ostatní čtenáři ale mě osobně recenze na etapy fakt vadí. Nebylo by lepší radši počkat než ji zbaslíte celé a vypouštět je kompletní?? takto už nevím co bylo v první části, jestli má tu druhou cenu číst ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Aj mne to vadí - vyzerá to ako varenie z vody. Konkurenčné portály prinášajú recenzie s často dvojnásobným rozsahom denne, tu je sa v poslednej dobe nezmyselne rozdeľujú už i tak dosť krátke recenzie na nezmyselne veľa častí a nezmyseľne veľa kapitol.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Konkurenční portály mají lidí, že by je mohly rozdávat. Obsah tohoto serveru momentálně tvoří 2 (slovy dva) lidé, od novinek až po recenze. To je v tuto chvíli hlavní rozdíl, ze kterého plyne vše. Opravdu rádi bychom vyčlenili jednoho člověka na tvorbu pořádné recenze, ale jaksi to momentálně nejde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.