Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Murdoch hodlá vydávat placené zprávy pro tablet PC a mobily

Asi ma jeste malo.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jeho bohatství spíše ukazuje nakolik je schopný a průbojný. U nás bohužel zakořenil názor, že bohatství je špatné a přišlo se k němu jen špinavostí a podvodem.

Osobně rád zaplatím, když to pro mě má cenu. Také nemůžu hospodstému diktovat kolik chci platit za pivo a steak. Takže se na to spíš dívám, ať ukážou co jsou schopni nabídnout, a jaké služby mi k tomu dají. A já se rozhodnu zda mi to za tu cenu stojí. (u mnoha českých portálů je i zadarmo příliš vysoká cena:)))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

souhlas, at ma kolik chce. ovsem polopravdy a propaganda sirena jeho "imperiem" mezi masy je druha vec. to ovsem muze podporovat zmineny predpoklad ve vasem prvnim odstavci ...přišel k němu jen špinavostí a podvodem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Az jednou zadam www.idnes.cz a budou po mne chtit zaplatit, odhlasuji internet a stehuji se nekam mimo civilizaci k indianum.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co o to, informace zadarmo nejsou, ale... jde o to jak moc kvalitní informace. Podívej za jaký škvár jsou lidé ochotni i u nás platit-myslím blesk apod. Na netu v případě zpoplatnění jednoho serveru lze najít alternativu zdarma. Jinak různé infokanály na mobil jsou i u nás a to jak placené, tak zdarma.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Celý zpravodajský systém je založen na konzumaci. A zde záleží jen a pouze na lidech, jestli na špíček skočí či nikoliv. Žádné médium není tak dokonalé, aby nebylo nahraditelné. A to neplatí jenom o zpravodajství, ale dá se to považovat za obecnou pravdu.
Pokud si začnou hrát někteří s tím, že je to "prestižní záležitost" (čti snobství), tak se to třeba na Wall Streetu apod. chytne. Masy s tím ale neohromí. Čtenáři přejdou z webu na web kvůli daleko menším věcem. Nevěřím, že lidi podlehnou kampani, která se tu vede v širším měřítku... je třeba platit za všechno. Není, prostě ne a ne a není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pujde do kytek :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud xce poskytovat placené zpravodajství, ať tak činí kdo mu brání.... Proč mám ale ten nepříjemný pocit, že se spíše snaží zajistit, aby to zpravodajství šlo sehnat JENOM za prachy....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.