Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Update: Detaily k hernímu bundlu AMD pro Českou republiku

AMD the way its meant to be bundled
Po vydání článku, ve kterém jsme vás informovali o akci nazvané Never Settle Reloaded Bundle, nás kontaktovala AMD a předala nám několik upřesňujících informací, které by vás mohly zajímat…

Co se týká Radeonů HD 7700 (jichž se akce netýká :-) a Radeonů HD 7800, nemění se nic. K HD 7850 a 7870 budou i v České republice přibaleny vouchery na hry Tomb Raider 2013 a Bioshock Infinite. Stejně tak se nemění nic na titulech spjatých s Radeony HD 7950 a 7970: Zájemce získá Crysis 3 a Bioshock Infinite:

AMD Q1 2013 Game Bundle 05

V rámci regionu CEE, kam spadá Česká republika, ale nebudou dostupné tituly ze starších bundlů, kterými AMD rozšířila set výše jmenovaných her v případě nákupu CrossFire dvou Radeonů HD 7900 (či duální „HD 7990“). Zákazníci, kteří mají zájem o dvě karty do CrossFire, tedy získají pouze nové tituly a to v takové kombinaci, jakou uvádí tabulka nad odstavcem. Nakonec zbývá Asus ROG Ares II - zde se rovněž nic nemění, nabídka osmi her k této mostrózní grafice se vztahuje pouze na území Velké Británie, jak jsme si řekli včera.

Zdroje: 

AMD (e-mail)

Diskuse ke článku Update: Detaily k hernímu bundlu AMD pro Českou republiku

Žádné komentáře.