Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bundle nejen pro Radeon R9 285: Star Citizen, Space Run a další

Společně s Radeonem R9 285 ohlásila AMD nový herní bundle nazvaný Never Settle: Space Edition. Dosavadní nabídka se ale nemění, de facto ji doplňuje řada nových her navíc.

Jedno z překvapení, které si AMD přichystala na oslavy 30 let v herním průmyslu, se týká nového herního bundlu. Odhalila jej v souvislosti s Radeonem R9 285, kterého se bude týkat v první řadě. Hry, které nabízí stávající verze Never Settle, doplní čtveřice vesmírných titulů:

  • Star Citizen
  • Space Run
  • Alien Isolation
  • Habitat

Radeon R 9 285 Preview 05

Bundle se ale netýká pouze nových majitelů Radeonu R9 285: K dispozici bude všem, kteří si pořídí libovolný Radeon řady R9. AMD navíc přišla s malým bonusem v podobě zpětné platnosti. Každému uživateli, kterému doma leží nevyužitý zlatý nebo stříbrný kupón Never Settle bundlu, bude mezi 2. a 8. zářím automaticky upgradován na Never Settle: Space Edition s rozšířenou nabídkou her.

Drobný bonus na závěr tkví v červeném skinu AMD Mustang Omega Racer (v úvodu), který lze použít ve hře Star Citizen i modulech Arena Commander a Murray Cup Race Series počínaje 30. zářím.

Diskuse ke článku Bundle nejen pro Radeon R9 285: Star Citizen, Space Run a další

Žádné komentáře.