Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nová GeForce 8800 GTS podrobněji

Tak a mozeme sa tesit na prerfikanych predajcov ktore sa budu chciet zbavit pred vianocami starych GTS-iek so vseljakymi nekalymi praktikami

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jake nekale praktiky? Proste slevni a tak si to lidi koupi a sklady se vyprazdni. Kde je problem?

Nebo myslite prodavat starou GTS jako tu novou? To pujde dost tezko - stara GTS mala jen 320/640MB RAM a nova 512/1024 - to pozna kazdy z ceniku.
A jeste bude mit 2 slotove napajeni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

takze tyto karty nahradi cenove stavajici, takze si vetsina lidi stejne koupi levnou GT nez aby dala buhvi co za GTSnew

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me by ta cena ale docela zajimala :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To vypadá, že by to mohlo šlapat na paty i GTX a ULTRA, jsem zvědavej na jejich novej model se širší sběrnicí :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno, ale v rozlišení 2560x1600, při já nevím, 8xAnti-Aliasingu, a 16 Anizotropním Filtrováním, a nebo, snad, v rozlišení 2560x1600 při 16x násobném Anti-Aliasingu a 16x násobném anizotropním Filtrování, bude, mít, pořád, možná ještě, navrh, Grafické Karta NVIDIA GeForce 8800 Ultra se 384-Bit. sběrnicí, právě, díky širší, sběrnici, ale je, otázka, jestli, ale ona, stejně, ta Grafické Karta NVIDIA GeForce 8800 Ultra, se 384-Bit. sběrnicí, stejně, asi neutáhne, hratelně, skoro žádnou hru, v rozlišení 2560x1600 a ještě, při 16-Násobném vyhlazování, a 16x Anti-Aliasingu, takže, stejně, asi bude, ta, NEW Grafická karta NVIDIA GeForce 8800GTS se 256-Bit. sběrnicí, a třeba, i s více, až 1 GigaBajtem Grafické paměti, asi výkkonější, no i když, stejně, mně překvapuje, že ty nové Grafické Karty, jsou tak, výkkoné, když mají propustnost, Grafických pamětí, v podstatě, poloviční, než Grafické Karty NVIDIA GeForce 8800 Ultra, se 384-Bit. sběrnicí, ale, tak asi na té, propustnosti, Grafických pamětí, zase tolik, nesejde, ono i přenosová rychlost 64,9 GigaBajtů, za vteřinu, nebo, tak nějak, přibližně, u té Grafické Karty NEW NVIDIA GeForce 8800 GTS se 256-Bit. sběrnicí, je docela, hodně, prostě no!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To nevypadá dobře pro AMD...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 ladik: a to myslis ze nejaky **** tu tvoju katastrofu cita?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 ladik: si trochu uletel s tema carkama nemyslis? :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Počkat, oni tam byly nějaký čárky, jo počkat, ono jich tam bylo tolik že jsem je nevnímal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

!!! OZNÁMENÍ REDAKCE CD-R SERVERU !!!:

za každou čárku v diskusním příspěvku, která převýší počet 20, bude počínaje půlnocí za dne 20.11. na 21.11.2007 vybírán pevně stanovený poplatek 1Kč. Tato částka je splatná na bankovní účet firmy nejpozději následující pracovní den. Sankce z prodlení se tímto stanovují na 50%/den s možností stanovit soudního exekutora ve zrychleném řízení, který zajistí výběr částky v případě prodlení platby delšího 7 dnů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Grafika to bude jistě parádní, jen bych ocenil ještě nižší spotřebu. Jo a nevíte náhodou, o čem to Ládík psal? Nějak mi uniká pointa... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

David Jezek >> no ale snad to nie je take horuce. Kedysi som tiez kcel zablokovat Ladika, ale dnes, ked som dostatocne premoduloval svoj mozgovy parser na Ladikov styl, tak som na konci tej dlhokaaanskej vety skoro zarpskal cely monitor od smiechu.

Len to nechajte, toto je proste ako atrakcia, made_in_cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Karta již dostane do vínku dvouslotové chlazení podobné konstrukce jako GeForce 8800 GT. Nemělo by tam být jednoslotové?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj všici, vás trápí nějaký čárky od nějakýho pomatence, ale že někteří z vás ani kloudně neví, kam taková čárka ve větě vlastně patří, nebo kde se píše velké/malé písmeno, popř. měkké/tvrdé i/y, to vás už netrápí .... bavte se tu dobře :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> R_B:
To je problém, někteří to víme až moc dobře ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.