Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Nové grafiky od S3

S3 haha, to ještě existuje? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No existuje, docela této firmičce fandím, pokud by dělali karty za slušný ceny pro mainstream tak bych si i koupil. Nebo by se mohli využít jako levná( pokud teda bude levná) karta pro barebone pc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A hlavne by to donutilo ATI a NVidiu slevnit (tedy jako dalsi konkurence)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam S3 GammaChrome S18 256MB PCIe a som s nou velmi spokojny. Co sa tyka kvality obrazu ATI a Nvidii sa moze o nom len snivat. Vykonnostne je na urovni ATI Radeon X600 a Nvidia GeForce 6600. Ale ked ze hry nehram tak je mi to sumi fuk. Dal som za nu 150$.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

S3 bývala legenda, já doufám, že se teď ukáže, co se ještě v grafice dá vymyslet nového a ATI s nVidií budou mít konkurenta. Jsem v očekávání, nabídka rozhodne. :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

sem mel taky S3 - napred S3 Savage 3D a potom Savage 4 nebo jak to bylo. Jako jelo to, ale nvidia i atiny byly lepsi. jenom sem si na tom léčil atáráckej komplex.... ale jako ať to kluci rozjedou....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na S3 je fajn, že nedělá žádný "optimalizace" v driverech. Jedinej problém snad byl ve starších driverech s nekorektně fungujícím AF, ale to už bylo opravený. Na druhý straně není tahle informace moc známá a to je škoda. Naproti tomu XGI cheatuje (pardon - "optimalizuje") takovým způsobem, že by se i nVidia s ATi mohli jít stydět :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.