Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nový unikátní projekt domainqube.cz hodnotí poskytovatele internetových služeb

domainqube
Poradit s výběrem spolehlivého dodavatele v oblasti tvorby webových stránek nebo jejich provozu, registrací domény či dalšími internetovými službami umožňuje nyní projekt DomainQube.CZ. Jedná se o první podobnou službu v ČR, která má běžným uživatelům usnadnit orientaci v této oblasti.

„Na naši zákaznickou podporu se často obrací zákazníci s žádostí o radu ohledně internetových služeb, které souvisí s registrací domén. Pomoci jim zorientovat se v široké nabídce internetových služeb  bylo jedním z důvodů vzniku projektu DomainQube.CZ. Těší nás, že prostřednictvím projektu můžeme využít naše zkušenosti z devítiletého působení na trhu a doporučit uživatelům dodavatele, který jim poskytne kvalitní služby s osobním přístupem. “ uvádí Ilona Filípková ze společnosti General Registry, která projekt DomainQube.CZ provozuje.

domainqube1

Na stránkách projektu www.domainqube.cz je k dispozici speciální průvodce, který na základě odpovědí na jednoduché otázky zjistí potřeby uživatele (např. vytvoření www stránek, e-shopu, redesign webu, zlepšení pozice ve vyhledávačích….) Podle odpovědí je následně doporučen jeden, či více poskytovatelů požadovaných služeb.

Na stránkách se uživatelé navíc  dozví řadu zajímavých a praktických informací a tipů z prostředí internetu.

Garancí toho, že do projektu vstupují pouze spolehliví a důvěryhodní partneři, je dodržování desatera jasně definovaných kritérií tzv. kodexu. Ten se zaměřuje např. na profesionální přístup k zákazníkovi, korektní obchodní jednání, kvalitu a šíři poskytovaných služeb, odbornou způsobilost a odpovídající technické vybavení apod. Pokud dodavatelé všechna kritéria splní, je jim společností General Registry udělena známka DomainQube.CZ, která garantuje kvalitu poskytovaných internetových služeb.  Zapojení do procesu je bezplatné a nevyžaduje finanční ani jiný audit fungování společnosti. Dodržování kritérií je průběžně kontrolováno.

Více informací na  www.domainqube.cz

Diskuse ke článku Nový unikátní projekt domainqube.cz hodnotí poskytovatele internetových služeb

Žádné komentáře.