Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nvidia přibalí k vybraným GeForce Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

Geforce GTX Bundle Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist vyjde oficiálně teprve za měsíc a kousek; formou kupónu jej ale již nyní mohou získat zákazníci, kteří si pořídí některou z GeForce řady GTX 600 a 700…

Pro Nvidii je tento bundle již třetím v řadě za posledních šest měsíců. V únoru nabídla nepříliš úspěšně kredit do F2P titulů, který jen o dva měsíce později vystřídala plnohodnotná hra v podobě Metro: Last Light.

I když to Nvidia explicitně neuvádí, podle informací, které jsou k dispozici na webových stránkách obchodníků, nedoplní Splinter Cell Blacklist stávající bundle, ale Metro nahradí. Oficiální tisková zpráva hovoří o trvání nabídky do 31. prosince 2013, platná by tedy měla být po téměř půl roku.

Jaké podmínky je třeba pro získání nové hry splnit: Musíte zakoupit některou z grafických karet GeForce GTX 660, GTX 660 Ti, GTX 670, GTX 680, GTX Titan nebo z nových GTX 760, GTX 770 a GTX 780. Dále je třeba nakoupit u prodejců, kteří se akce zúčastní. Podle Nvidie to v České republice budou: Alfa, Alza, CZC, TS Bohemia a výrobci sestav jako 100MEGA nebo ATComputers.

Do jaké míry je tato nabídka lákavá, je značně subjektivní, takže necháme posouzení na zákaznících. AMD aktuálně k Radeonům HD 7800 a 7900 přikládá Crysis 3, FarCry 3: Blood Dragon, Tomb Raider a Bioshock: Infinite. Podle neoficiálních zpráv přinese s nástupem Radeonů HD 9000 také Battlefield 4.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Nvidia přibalí k vybraným GeForce Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

Pátek, 12 Červenec 2013 - 16:26 | Mila Pila | Neřekl bych, že ty F2P kódy byly tak neúspěšné....
Čtvrtek, 11 Červenec 2013 - 20:58 | De | Docela pozdě. Mohla už předtím přibalit k 5xx a...

Zobrazit diskusi