Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nvidia prodlužuje bundle s Metal Gear Solid V

Metal Gear Solid V 02
Pokud jste si chtěli koupit nějakou tu novou GeForce s vidinou pořízení hry Metal Gear Solid V zdarma, nezoufejte. Původní akce, která končila dneškem, byla o týden prodloužena.

Akci, která se týká do července vydaných modelů grafických karet postavených na architektuře Maxwell (druhé generace), jmenovitě GeForce GTX 960, GeForce GTX 970, GeForce GTX 980, GeForce GTX 980 Ti a mobilních GeForce GTX 970M / GTX 980M, jsme avizovali s předstihem už v červenci.

Metal Gear Solid V 01

Z důvodu velmi pozitivního hodnocení hry v nezávislých recenzích se Nvidia rozhodla bundle s Metal Gear Solid V: The Phantom Pain prodloužit a to z dříve avizovaného 1. září na 8. září 2015. Podle původních plánů mělo k vydání dojít ve dvou vlnách (1. září pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360; pro PC pak o dva týdny později, 15. září). Vydavatel nakonec tento rozvrh přehodnotil a všechny verze uvedl 1. září:

„Zprvu se nám nezdálo, že by bylo možné vydat takto impozantní hru pro PC zároveň s uvedením pro konzole, ale všechny dotčené strany pilně pracovaly, aby stihly splnit požadavky hráčů na PC [k tomuto datu]. Jsme si jisti, že uživatelé Steamu budou s výsledkem spokojení […]“

--- Konami Digital Entertainment B.V. prezident Tomotada Tashiro

Závěrem je třeba připomenout, že ne všichni prodejci se akce účastní, takže před případným nákupem dobře ověřte, zda se nabídka týká konkrétní karty a e-shopu.

Diskuse ke článku Nvidia prodlužuje bundle s Metal Gear Solid V

Úterý, 1 Září 2015 - 21:59 | Tralalák | 2.0GHz QuadCore CPU play Metal Gear Solid V: The...
Úterý, 1 Září 2015 - 16:50 | RedMaX | Ja bych si chtel koupit kartu GeForce i bez...
Úterý, 1 Září 2015 - 15:01 | De | Vypadá to pěkně -> možná soupeř na GOTY se...

Zobrazit diskusi