Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vybíráte SSD? Další důvod pro OCZ Vector se jmenuje „Far Cry 3“

OCZ Vector budlde Far Cry 3
Důvodů proč do výběru nového SSD zahrnout OCZ Vector je jistě několik, byť je zde i jeden důvod, proč jej ignorovat. Misku vah na „pro“ stranu nyní přidává sama OCZ, která k Vectorům přihazuje jednu novou hru...

Far Cry 3 se prodává zhruba dva měsíce, takže ji lze ještě považovat za poměrně čerstvou novinku. V českých eshopech stojí někde mezi 600 a 900 Kč, takže jako bundle je relativně hodnotná. Ke svým SSD Vector nyní přidává OCZ i kupón s kódem na tuto hru, kdy jedinou podmínkou je aktivace hry do 14. července tohoto roku. Nabídka se týká 256 a 512GB verzí Vectoru po celém světě vyjma Afriky a Číny.

OCZ Vector_

K aktivaci je třeba vyplnit jednoduchý dotazník se jménem, emailovou adresou, zemí pobytu a několik detailů o zakoupeném SSD (sériové číslo, prodejce a licenční číslo k bundlovanému programu Acronis True Image).

Vector může lákat tím, že nejde o klasické levné SSD se SandForce řadičem, nýbrž vlastní produkt OCZ s Indilinx Barefoot 3 pod kapotou. Slibuje velmi slušné výkony, jediné co mu hatí šance na masové prodeje, je vysoká cena. 256GB verze u nás vyjde na 5 800 Kč+, 512GB pak na 12 000 Kč+, což ve srovnání kupříkladu s cenami Kingston HyperX 3K SSD (4 600, resp. 10 500) je přeci jen více. Pro zájemce o Far Cry 3 se ale Vector díky tomuto bundlu dostává do podstatně lepšího světla.

Tagy: 
Zdroje: 

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vybíráte SSD? Další důvod pro OCZ Vector se jmenuje „Far Cry 3“

Pátek, 8 Únor 2013 - 11:29 | Peetee | Není fér cenově srovnávat čerstvý OCZ s 3/4 roku...

Zobrazit diskusi